Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pátrání po Aničce: Začala válka policajtů!

Autor: Veronika Pukačová, František Prachař, mivrk - 
4. listopadu 2010
05:00

Vztek a pocit křivdy prožívají kriminalisté z týmu Anička. Už 22 dní pracují na případu ztracené dívky (9). Když ale v úterý probíhal výslech bratra obviněného Oty, museli zůstat za dveřmi. Výslech převzala jiná složka ministerstva vnitra. Ukřivdění policisté tvrdí, že šlo o detektivy z Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu. Jak se ale musí cítit rodiče, když se policisté, kteří mají Aničku hledat, mezi sebou hádají?!

Bratr Oty (41), obviněného v případu devítileté Aničce Janatkové, byl v úterý u výslechu. Policisté kvůli němu vyklidili celé patro a čtyři hodiny se ho na bratra ptali. Výslech probíhal ve speciální místnosti, která je vybavena falešným zrcadlem a nechybí dokonalé pokrytí odposlouchávacími zařízeními.

Nepustili je dovnitř!

Jaké však bylo překvapení pro kriminalisty z týmu Anička, když je vůbec nepustili dovnitř. „Někteří policejní důstojníci z vyšetřovacího týmu to pokládají za svoji profesní degradaci,“ svěřil se Blesku zdroj blízký policii. Právě on si myslí, že jde o specialisty z ÚOOZ.

Proč oni? Mohl snad Aničku unést nějaký gang? „Ne, my na tom opravdu neděláme. Výslechy provádí ten, kdo vede trestní řízení, a to my nejsme,“ vyvrátil tuto domněnku mluvčí ÚOOZ Pavel Hanták. Připadá tak v úvahu, že výslech prováděli lidé z týmu »lovců lebek«. Ti se zabývají hledáním dlouhodobě pohřešovaných.

Policie se oficiálně k převzetí vyslýchaného odmítá vyjadřovat. „Průběh vyšetřování nebudu komentovat,“ řekla Blesku policejní mluvčí Andrea Zoulová. A jak to vypadá v pražské Troji? Masivní pátrací akce se ani včera nekonaly. „Dál prověřujeme jednotlivé poznatky, nevylučujeme však, že se do Troji vrátíme,“ dodala Zoulová.

jan490 ( 6. listopadu 2010 21:24 )

31 slecna Montpelier..mozna tady ten 7let dtary kluk si taky upevnuje sebevedomi? Ze jo? http://www.dittrichova.com/cz/videa.php Tohle mu udelali DITTRICHOVE. Nezavisle co tu budete tvrdit , jsou to nebezpecni pedofilove....a patri do vezeni...ja jsem zakon nevymyslel..

tonejsemja ( 4. listopadu 2010 21:14 )

Běž už s tím do řiti!!!!!

vinnetouvi ( 4. listopadu 2010 20:28 )

Kdybych byl policajt a měl možnost získat od otce 3 a půl melounu, taky bych se hrnul do vyšetřování. Proto to 300%ní nasazení.

montpelier ( 4. listopadu 2010 17:06 )

Vážený pane, jsem 31-letá slečna a pedofilka rozhodně nejsem. Myslím si, že to má asi důvod, že Vás nikdo neposlouchá a nejedná s Vámi, když to co říkáte je tak důležité. kdyby tomu tak bylo, jistě by s Vámi někdo jednal a vy jste si nemusel své pochroumané ego léčit tady na těchto diskusích, které PATŘÍ ANIČCE. Také dokáži pochopit to, že se někteří z nás rádi zviditelňují. Muž s Vašim vzděláním a IQ by to řešil trošku jinak a hlavně profesionálněji. Toto co zde píšete a předvádíte je poslední váše šance, jak alespoň někoho přesvědčit, aby Vám někdo věřil. Doufám, že se celá záležitost ohledně Aničky brzy vyřeší. Je to smutné co se dneska všechno děje.

brekekesalami ( 4. listopadu 2010 15:39 )

no to je mi jasné, ale znovu opakuji: Jak to souvisí a Aničkou? Nemusela být přeci unesena na dětské porno, variant je spoustu. Kde berete jistotu, že to spolu souvisí?

Zobrazit celou diskusi