Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pátrání po Aničce: Bratr podezřelého musí na policii!

Autor: František Prachař, rvs, Kateřina Kycltová - 
30. října 2010
05:00

Vyšetřovatelé dále sledují stopu obviněného Oty T. (41). Soudce zatím důkazy policie proti němu označil za neprůkazné a propustil ho na svobodu. Podle informací Blesku se má na jednu ze služeben policie v Praze příští úterý dostavit bratr podezřelého (46).

Vyšetřovatel, jeden z týmu specialistů, kteří pracují výhradně na objasnění zmizení Aničky, bratrovi obviněného ve čtvrtek předal předal obsílku. Podle ní je povinen dostavit se k podání vysvětlení.

Policisté vědí, že oba bratři se naposledy viděli před čtyřmi lety. Jak Blesk zjistil, úterní výslech má přinést další poznatky k sestavení mozaiky o minulosti podezřelého, mimo jiné i o jeho podnikání při obchodování s léčivy před zhruba deseti lety.

Policie znovu prohledávala Troju

24 hodin. Přesně tak dlouho trvala přestávka v pátrání po ztracené Aničce Janatkové (9), která se ztratila 13. října při cestě ze školy. Policie si dala pauzu, aby mohla prověřit shromážděné indicie. Stovka policistů proto v pátek opět pátrala v pražské Troji. Na místě byli policisté do 15. hodiny a znovu prohledávali nepřístupný terén. Bohužel opět marně. Jak bude pátrání pokračovat o víkendu se teprve rozhodne.

Tudy šla Anička osudného dne ze školy. Pro zvětšení klikněte na mapu.

Ztracená Anička: Mapa cesty Ztracená Anička: Mapa cesty | Blesk.cz

Prohledali i staveniště bazénu

Policisté v pátek znovu prohledávali i areál staveniště plaveckého bazénu Šutka, které je vzdáleno 350 metrů od místa, kde se Anička ztratila. Ani na tomto místě ale neměli úspěch.

kacota ( 1. listopadu 2010 14:54 )

ked to neni "jej" vec, tak načo tu verejne vypisuješ tie detektívne príbehy?napíš to niekomu tajne.Nézory nemáš zlé, ale preboha načo stále opakuješ, ako si ta majú nájst sami???myslíš že je náhoda, že ta nikto nepočúva - polícia, Kroupa či jak sa volá, John, konzul a neviem kto ešte? Akcia vyvoláva reakciu, na to nezabudni.Tak asi tvoj sposob podania "problému" automaticky vyvoláva nedoveryhodnost a nikoho to nebaví-stále dokola.Ked chceš niekomu konkretnemu pomoct, tak to urob už konečne!!

kacota ( 1. listopadu 2010 14:39 )

veru jak može byt 9 ročné dieta v nejakej rodine bez útrap ??? a čo je to za rodičov, ked by prijali dieta čo dajú ukradnút iným? to sú zvery a ja len dúfam, že u takych nie je!!

kacota ( 1. listopadu 2010 14:21 )

tonejsemjá čo hovoríš na túto diskusiu???nebola som tu 3 dni,ale mám dost,to sa už nedá ani čítat, nieto ešte reagovat,hroza!!!

tonejsemja ( 31. října 2010 13:13 )

nikde jsem nenapsala,že plyšák byl Aničky.Zmiňovala jsem se jen o tom týpkovi,a ještě to byla reakce na detektivku nory20

tonejsemja ( 31. října 2010 12:47 )

A nebo příště příjde žebrat zase... Seš si jistá,že si koupil jogurt???????

Zobrazit celou diskusi