Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ztracená Anička: Zapomenuté fotky ze školního archivu...

Autor: Kateřina Kycltová - 
27. října 2010
13:07

Blesk.cz vypátral školu, do které Anička pravidelně docházela na kurz angličtiny. Jde o prestižní jazykovou školu Tau College. Tedy alespoň to o sobě tvrdí na svých internetových stránkách. Metody výuky jsou ale trochu nestandardní a škola údajně dluží na nájemném. Každopádně z této školy Blesk získal fotografie Aničky, které jste ještě neviděli...

Anička Janatková se zde učila angličtinu dva roky. Už předloni s tím však skončila. Možná jí nevyhovoval styl výuky. Škola vyučuje jazyky formou divadelního představení.

Aničku tu podle všeho měli rádi. „Byla to výborná a bezproblémová studentka,“ řekla Blesku ředitelka Niké Tauberová. Podle ní ji její rodiče nikdy nenechali jít samotnou. Anička sem docházela jednou týdně na nadstandardní lekce.

Soukromá jazykovka vybírá od svých studentů až 600 korun za jednu vyučovací hodinu, přesto je to pro ni zřejmě málo. „Máme s jazykovkou velké problémy. Nechci se k tomu ale moc vyjadřovat, jelikož jsme v soudním sporu,“ přiznal Martin Kabát z Českého svazu chovatelů, který sdílí se školou jednu budovu.

Anička: jaká je?

Učitelka z baletní školy Pirueta:

„Anička k nám chodila pravidelně tancovat. Byla to hrozně šikovná a hodná holčička.“

Aniččina kamarádka

„Je strašně šikovná. Na soustředění nám tančila kohoutka a strašně doufám v to, aby příští rok jela na soustředění zase.“

Třídní učitelka ze ZŠ Na Šutce

Snaží se držet děti dál od té hrozné reality. Prostě jim říká, že je jakoby Anička jen nemocná. S dětmi se o ní baví v přítomném čase, nikoliv v minulém.

„Je strašně šikovná. Na soustředění nám tančila kohoutka a strašně doufám v to, aby příští rok jela na soustředění zase,“ přeje si jedna z jejích kamarádek.

Video  Takhle devítiletá Anička tančila na letošním představení...  - /youtube/
Video se připravuje ...

stastna_sedmicka ( 8. listopadu 2010 21:51 )

na Slovensku jeden cernoch zaskrtil studentku. Ked ho vysetrovali, vypovedal, ze ju v zivote nevidel. Potom zistili, ze je to vlastne jej znamy z diskoteky. Kym ho chytili stihol sa obesit na jednej chate, nasiel sa po nom list, v ktorom pisal, ze nedokazal nestastiu zabranit. Nikdy viac sa v mediach o tom nepisalo, dodnes nevieme, ci vrahom bol prave on alebo niekto iny a ten ho potom obesil. Ktovie, preco media o tom mlcia. Ja to tu pisem preto, ze tento lektor sa uplne podoba na toho z Bratislavy, co sa obesil.

tonejsemja ( 28. října 2010 23:53 )

Je to zakázané .Zákon umožňuje ukazovat jen fotky obětí.

tonejsemja ( 28. října 2010 23:51 )

Proč nepíšeš detektivky?Myslím,že by tě to bavilo,a lidi,jak vidíš to zajímá. Klobouk dolů před tvojí fantazií. Taky jsem si říkala,že pokud by výsledek detektoru něco znamenal,tak ten dotyčnej buď viděl,co se stalo,nebo u toho pomáhal. A moc se mi nelíbí,že si vyhonil,a pak našel batoh... Ale třeba to tak bude a ještě budeme překvapení.

tonejsemja ( 28. října 2010 23:42 )

Nebylo.Po chvíli už ani nebudeš nějakou Aničku na mlíku vnímat.

letajici_svec2 ( 28. října 2010 22:38 )

presne tak, verejny registr uchylu je blbost, uskodi to zase jen nevinym lidem z okoli. Tady byl problem spis to, ze neexistoval zadny registr do ktereho by mohl nahlednout alespon policista. Stejne tak verejny registr dluzniku- co je potom nejake babe z Horni, Dolni, ze nekdo dluzi za plyn. Tento stat je Kocourkov a my jako narod se proste dal nepohnem, nebot se neustale zabyvame pi..ovinama, ale to podstatne nam unika. A oni zluti uz nas nauci...

Zobrazit celou diskusi