Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Pátrání po Aničce: Družka podezřelého promluvila

Autor: Helena Lacinová, koj - 
26. října 2010
14:03

S Aničkou, kterou hledá celé Česko už třináctý den, má jediný obviněný (41) více do činění, než pražská policie zveřejnila. Poté, co ho soudce propustil a muž zmizel, ho totiž zase hledají. Sledují také jeho družku N. V. v Mostě, kterou Blesk o víkendu vypátral. A právě ona promluvila. V neděli Blesku souvislost se záhadným mužem popřela, včera už ale přiznala, že jde o jejího druha.

„O jeho trestné činnosti v minulosti jsem nevěděla,“ přiznala včera žena před obchodem, kde pracuje. Dcerku (6) společně s podezřelým mužem připravovala na cestu k rodičům. Měl jet také on? „On s námi nežil, jezdil za námi málo,“ byla její poslední odpověď s tím, že se se situací musí vyrovnat. Očima naznačovala, že nemůže mluvit.

Jak se Blesk přesvědčil, policisté v civilu, kteří se potloukali okolo, ji stále hlídají. Ale ti, kteří postávali kolem, rozhodně nenápadní nebyli. Působilo to trochu až komicky! „Vyšla osoba sto šedesát centimetrů vysoká, tmavé vlasy,“ mluvil do klopy jeden z nich poblíž a nešlo si ho nevšimnout. Asi po půlhodině s dvěma dalšími místo opustil.

Za dcerou a družkou skoro nejezdil

Blesk zjistil, že hledaný v Mostě nemá trvalé bydliště a za družkou a dcerou opravdu jen sporadicky dojížděl. V pátek po propuštění se tu ale podle svědků objevil. Viděla ho žena z domu a policisté v civilu v noci v bytě dělali prohlídku a ženu vyslýchali do dvou hodin ráno. Vše se podle Jiřího Volprechta, šéfa mostecké policie, děje pod taktovkou pražských kolegů. „Zatím nás o spolupráci nepožádali,“ řekl s tím, že muž je na Mostecku kriminalistům téměř neznámý. Má jen dopravní přestupek.

Podezřívali ho ovšem v případě loupežného přepadení kafeterie jeho družky, které se stalo 7. října. V ten den tam dopoledne vstoupili dva lupiči. Jeden došel k pultu a zamířil zbraní na obsluhu, která mu vydala peníze. „Jedna z vyšetřovacích verzí vždy bývá, že prověřujeme lidi z okolí přepadeného,“ řekl policista.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

thea216 ( 28. října 2010 22:22 )

Pachatele asi už nenajdou a Anničku taky ne, je to smutné...

judr ( 28. října 2010 10:53 )

Bůh Vy jak to vlstne všechno bylo policie i rodiče zatím sdelili pouze to,že zmizelaa otec po prohlášení v TV NOVAnijak k tomu nepřispěl,že by vše bylo tak tajné asi áno možno vše je pouze hra nebo cvičenínevím,ale,žeby na takem kousku pozemku se neco nemohlo najít když se našli kliče a co všechnoja moc tomu nevěří o únosu silne pochybují když tak nekdo z rodiny,otázka je proč?

bjutifl ( 27. října 2010 19:27 )

Stále píšeš ty samý zaujatý nesmysly To ani nemá cenu číst Máš vůbec páru, jak se dělá znalecký posudek? Asi ne, když si myslíš, že se dělá na základě něčí výpovědi. Ten, kdo zhotovuje posudek, pracuje s fakty, které byly zdokumentovány na místě nehody. Jakákoliv výpověď nemá na posudek vliv. Ale posudek vyvrácí, nebo potvrzuje pravdivost výpovědi. A nezávislý posudek potvrdil pravdivost Dařiny výpovědi. To až ten druhej, o jehož objektivitě je škoda se vyjadřovat, jí částečně spochybnil.

sebranka ( 27. října 2010 18:39 )

Dal jste nějaké peníze pozůstalým na posudek? Samozřejmě jim jde o pravdu, znají svého otce a manžela, jezdil vždy opatrně! Přijít o člena rodiny kvůli neukázněnosti řidičky, tak by se každý rozumný člověk chtěl dopátrat spravedlnosti. A o tom to vlastně je....... To by se jí líbilo, zničit mnoha lidem život a být na výsluní...

sebranka ( 27. října 2010 18:28 )

Znalecký posudek je na základě její výpovědi. To si snad myslíte, že se bude přiznávat, že o tom moc dobře ví, jak jela? Bylo by vše rychlejší,kdyby motocyklista nehodu přežil, tak by si vymýšlet nemohla.Cesta byla přehledná,v protisměru nebyl! A jen tak mimochodem..... Kolik řidičů předjíždí a dostává se do protisměru, copak každý skončí pod drnem? A to si snad myslíte, že řidič motocyklu vidí před sebou "tank" a úmyslně to do něj napálí. Nebylo to náhodou tak, že vůbec neviděla, že někdo jede,protože nečuměla a ZAREGISTROVALA TO, AŽ PŔIŚEL NÁRAZ?? Darinko, jak se to čte?? Lidi nejsou blbí!!

Zobrazit celou diskusi