Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Milionářka letěla domů v rakvi, manžel si nechal vrátit peníze

  • Autor: pf,INT - 
    16. 12. 2010
    17:24

    Případ vraždy ženy britského milionáře Shriena Dewaniho (30) na líbánkách v Jihoafrické republice dostal obludný rozměr. Boháč, který si zřejmě vraždu své manželky objednal, si totiž nechal od aerolinek proplatit část zpáteční letenky Anni Dewani (†28)! Ušetřil tak 2000 korun, protože zastřelená manželka s ním necestovala na palubě, ale v rakvi v zavazadlovém prostoru...

    Shrien Dewani požádal společnost British Airways o částečné vrácení peněz přes svého zmocněnce. „Žádost se týkala letu z Kapského Města, dostal zpět poměrnou částku,“ řekl mluvčí aerolinek britskému deníku The Sun, podle jehož informací tak milionář mohl získat v přepočtu asi 2000 korun. Britský list dále dodává, že milionář musel tak jako tak zaplatit více než 6000 korun za storno letu.

    Případ celkově vyvolává mnoho otázek. Taxikář Zola Tongo (31), kterého soud v JAR poslal za vraždu Anni Dewani na 18 let do vězení, na začátku prosince vypověděl, že střílel na zakázku od Shriena Dewaniho. Boháč popřel, že by si vraždu své ženy objednal>>>.

    Anni před odjezdem na líbánky plakala

    Podle otce Anni, zabité v městečku Gugulu střelami do hrudi a hlavy, přitom ale už při cestě na líbánky nebylo mezi novomanželi něco v pořádku. Mladá žena tehdy údajně brečela a dokonce odmítla sedět vedle svého chotě. I tato tvrzení právník bohatého Brita odmítl.

    Tento týden ovšem vyplynulo na povrch nové svědectví – recepční hotelu, kde čerstvě sezdaný pár bydlel, vypověděla policii, že Dewanimu pomáhala najmout vrahy>>.

cocococo ( 18. prosince 2010 23:48 )

pf je znamej krmic.Vyrazili ho z kravina ,tak sel krmit do Plesku.Tot vse.

mandat ( 17. prosince 2010 08:26 )

Mozna ma jeste zivotni pojstku na manzelku.Mozna na nej cekaji miliony doma.

mandat ( 17. prosince 2010 08:25 )

Jestli rodina zemrele nevesty nebude aktivni,tak se ten bastard z toho dostane.Penize vladnou svetem....

mandat ( 17. prosince 2010 08:24 )

Presne tak!!!!Bohuzel!

iribr ( 16. prosince 2010 21:02 )

Takze taxikar ji zabil, recepcni hotelu se prizna, ze pomahala hledat vrahy. Co to je za kraviny? Co se jeste dozvime. Treba v tom lita i pokojska a cisnik v hotelovy restauraci. Moc nechapu, proc ji zabijel. Pro penize? To jich nemel dost? Asi ne kdyz si nechal proplatit 100 dolaru. Buh vi, jak to s nim je a kolik ma kde dluhu.....

Zobrazit celou diskusi