Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Prezidentské omalovánky: Vybarvěte si svého Franze!

Autor: psch - 
12. října 2012
12:34

Zatím asi nejoriginálnější způsob propagace prezidentského kandidáta. Iniciativa, která stojí za Vladimírem Franzem pustila na internet omalovánky, kde si kandidáta můžete vybarvit!

Způsoby, jak veřejnost seznámit a představit ji osobnosti, které se chtějí dostat na Hrad, se různí. Jednak hrají roli peníze, kdy si ti bohatší můžou dovolit reklamy v novinách či televizi, zároveň musí být člověk trochu kreativní.

A právě tvůrčí schopnosti nechybí iniciativě, která stojí za prezidentským kandidátem Vladimírem Franzem. Na internetu začaly kolovat obrázky omalovánek, kde je Franzův potetovaný obličej, který si lidé mohou vybarvit.

Skicu uveřejnila skupina na Facebooku "Vladimír Franz prezidentem". Milovníci pastelek si ji mohou stáhnout z internetu a vytisknout, případně, jak organizátoři přislíbili, vyzvednout na jejich stáncích.

Očividně tyto metody zabírají. Franz už má zhruba 36 tisíc podpisů, což je více než polovina. Potřebuje jich ale 50, schválně za jak dlouho je zvládne nasbírat.

lauratiger ( 19. října 2012 13:59 )

Schwarzenberg Ministr zahraničí a šéf TOP 09 Karel Schwarzenberg v pátek odstartoval svou předvolební prezidentskou kampaň. Svým voličům slíbil, že když se na Pražský hrad dostane, zůstane stejný, jako je dnes. Ono by to mohlo být jěště horší?

malamuti ( 13. října 2012 09:55 )

Na místo toho aby média vysvětlila proč se Prof. Franz nechal takto potetovat ho zesměšňují novináři kteří mu nesahají ani po kotníky.

Zobrazit celou diskusi