Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Fotomontáž Blesk.cz: Takto by vypadal Franz bez tetování

Autor: Ladislav Leimer - 
15. srpna 2012
15:24

Jeho tělo zdobí desítky tetování, kvůli kterým se jedná o na pohled nejvýraznějšího prezidentského kandidáta. Blesk.cz proto vytvořil fotomontáž, kde Vladimíru Franzovi (53) zdobení hlavy vymazal. Sluší mu to bez nich více?

Blesku.cz se podařilo exkluzivně získat fotografii z roku 1987, na které je Franz v obličeji tatérskou jehlou nedotčený. Ze sympatického mladíka se ale stal extravagantní umělec, který pomýšlí dokonce na prezidentský úřad. Franz zatím o žádném dalším tetování nepřemýšlí, Blesk.cz tak zhotovil fotomontáž, jak by dnes vypadal kandidát na hlavu státu bez tetování na obličeji.

 

První tetování v osmnácti

První tetování si nechal výtvarník a hudební skladatel udělat ve svých osmnácti letech. Šlo o štíra na ruce, znamení zvěrokruhu. „Dnes už je dávno překrytý,“ řekl o osudu své první kérky Franz Blesk.cz. Od rukou pak pokračoval se zdobením na ramena, záda, hruď, břicho, až po hlavu. Od pasu dolu je doteď nepotetovaný. Pokud si myslíte, že si Franz vizuálně tetováními uškodil, máte díky nyní naší koláži skvělou příležitost na posouzení. Vypadá bez nich lépe?

I další politiky zdobí tetování...

Poslanec David Vondrážka se pyšní dýkou s růží na pravé ruce Poslanec David Vondrážka se pyšní dýkou s růží na pravé ruce | Blesk - Karel Kopáč
David Vondrážka (41, poslanec, ODS)

Jeho barevná dýka s růží na pravé ruce vyvolá dnes u leckterých úsměv na rtech, ale v roce 1990 to bylo »in«. „Tenkrát jsem čerpal z Bravíčka a podobně. Tam to ti muzikanti měli. A musím říct, že toho nelituji,“ svěřil »pražský Ken« už dřív deníku Aha!.

Jaroslav Foldyna (52, poslanec, ČSSD)

Flodyna, bývalý boxer, má na ruce sv. Jiřího bojujícího s drakem Flodyna, bývalý boxer, má na ruce sv. Jiřího bojujícího s drakem | Blesk
Bylo by až divné, kdyby se bývalý námořník a boxer nepyšnil nějakou tou kérkou. V případě poslance Foldyny je to obrázek sv. Jiří bojujícího s drakem. Obrázky z tetovacího salonu se sám poslanec pochlubil koncem července na Facebooku.

Daniel Petruška (40, exposlanec, ODS)

Poslanec Daniel Petruška si nechal vytetovat šroubek a matku Poslanec Daniel Petruška si nechal vytetovat šroubek a matku | Blesk - Martin Přibyl
Poněkud zvláštní poslanec si nechal vytetovat na pravé paži šroub a na levé matku. „Nějak jsem nad tím přemýšlel a řekl jsem si: Jo, šroub a matka, to k sobě jde! Kdo mě zná, ví, že mám rád výstřednosti. A ti ostatní si třeba řeknou, že jsem magor,“ prohlásil.

Martin Barták (45, exministr obrany)

Barták má vytetovanou repliku rytiny Rytíř, smrt a ďábel od Albrechta Dürera Barták má vytetovanou repliku rytiny Rytíř, smrt a ďábel od Albrechta Dürera | Blesk
Barták má na paži vytetovanou repliku rytiny Rytíř, smrt a ďábel od Albrechta Dürera. Stejný obrázek si vybral i hudebník Daniel Landa a šéf policejní ochranné služby Jiří Komorous. Všichni tři byli v Landou založeném řádu Ordo lumen templi.

vinosamotarovo ( 11. ledna 2013 22:22 )

Bez tetování dost silně připomíná Daniela Craiga.

h.h. ( 2. listopadu 2012 19:13 )

když byl mladý,tak byl docela hezkej..ale jeho tetování se mi nelíbí..takovýho partnere jako je on bych nechtěla

tipr ( 17. října 2012 19:26 )

Ten Fantomas a presidentem? Si dela srandu. Haji svuj vzhled tim ze by se spolecnost uz nemela podivovat nad zjevem ci barvou cloveka ale nad tim co umi.Jako priklad uvedl Obamu .Jenomze Obama je na rozdil od neho jihoafrikan .Franc aby sokoval se dal cely ztetovat pod obraz bozi.Jeho kandidaturu na presidenta beru jako spatnou recesi.

manolla1 ( 16. srpna 2012 13:30 )

Říká se všeho s mírou .., tohle tetovaní je tak hnusný, že se to ani popsat nedá! Probudit se vedle tohoto "experta", tak mě trefí šlak v ten moment ...

smrtkamrdka ( 15. srpna 2012 19:35 )

potetovaný nepotetovaný - vypadá hrozně.....Fůůůůůůůůůůj

Zobrazit celou diskusi