Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Manželka tyrana Bartáka je konečně volná: Soud je rozvedl

Autor: tho - 
13. listopadu 2012
20:11

Manželka chlípného lékaře Jaroslava Bartáka, který je obviněný z týraní a sexuálního obtěžování svých asistentek, se konečně dočkala. Jejímu manželství s úchylným lékařem je konec. Soud je v úterý během osmi minut rozvedl. Informoval o tom server tn.cz.

Dlouhé roky trpěla v manželství s doktorem Jaroslavem Bartákem... Dlouhé roky žila ve strachu, že kdyby se jen slovem zmínila o rozvodu, přišla by o svého syna. Když se kauza jejího manžela provalila, odhodlala se!

O rozvod požádala Lenka Bartáková loni v září a to krátce poté, co kriminalisté jejího muže zatkli. Později ho policie obvinila z osmi trestných činů – například znásilnění, těžkého ublížení na zdraví nebo vydírání, kterého se měl dopouštět na svých asistentkách.

Médiím se ale Lenka Bartáková už loni svěřila, že její manželství nefungovalo delší dobu. „Netýká se to jen současné situace, jak si někteří myslí. Problémy se objevily řekněme tak tři roky zpátky. Věděla jsem, že mě podvádí, ale netušila jsem, jak moc,“ tvrdila Lenka Bartáková.

Jelikož se oba dva dohodli jak na výchově syna, tak i na rozdělení majetku, samotný rozvod byl už jen formalitou. Barták ani jeho žena Lenka se tak rozvodového stání nezúčastnili.

Týral i ji

Důvodem rozvodu manželů Bartákových není pravděpodobně jen provalená lékařova nevěra, ale také domácí násilí, kterého se na své manželce  dopouštěl.

"Lenka mi vyprávěla, že ji Barták jednou velmi surově zbil před Poslaneckou sněmovnou. Popisovala mi, jak ji mlátil rukama na chodníku a nikdo jí nepomohl," popsal před časem serveru iDnes.cz jejich rodinný známý.

vlaku ( 14. listopadu 2012 14:21 )

PRACHY, PRACHY, PRACHY. V této společnosti hrají hlavní prim a jsou vítězným trumfem v jakékoliv kauze. Dr.Čuně musel nějakým způsobem přijít k tak velkým prachům. Budou to policajti zkoumat ? Měl prachy. Kdo má prachy má i "kamarády"ze všech společenských vrstev a profesí. Dokud se všichni měli dobře, zadarmo se nachlastali, najedli, zakouřili a využili obsluhy přítomných "asistentek"(v našem nářečí k.urev), seznámili se tam navzájem a levárnám kvetla pšenka. A ejhle něco prasklo, tak všichni se rozutekli jako rysy zalezli.Někteří se obávali, tak použili staré známé, že obrana je útok. Různí skandální herci Čuně zažalovali, že se stali obětí podvodu a blablabla. Další, kteří měli zájem na umlčení Čuníka, tak použili "asistentek" ke svědectví, za údájná znásilnění a perverzi. Choval se při tom jako kapr... Když s ním š..kala za prachy, tak to snad musela vědět jeho sexuální projevy. Věřím tomu, že Čuník nepatří mezi inteligentní lidi, ale taky věřím tomu, že to na něj všichni pěkně ušili, včetně jeho manželky. Hlavně rozdělení majetku z manželsví, několikamilionová odškodnění pro herce, "asistentky" no a nakonec i společníkům padne do klína jeho podíl na zdravotnickém zařízení. Čuník to neměl přehánět a raději hodonínské "asistentce" řádně zaplatit. A kolik takových Čuníků v tomto státě běhá. To by jste hleděli !!!

587587 ( 14. listopadu 2012 13:19 )

S tím nedosáhnutím jsi mne rozesmál

pgga ( 14. listopadu 2012 07:43 )

pulnoc ( 14. listopadu 2012 07:37 )

Ty si dej studenou sprchu magore a utri si postrikany monitor,prase nadrzeny.To si ho nemuzes honit nekde jinde,kde by se lidi z tebe nepoblili?

rendyx111 ( 14. listopadu 2012 07:28 )

a koho nějaký Barták ještě zajímá??? a tím méně jeho nějaká vyžraná manželka-stačí že tady denně mámě prasnice Štikovi.

Zobrazit celou diskusi