Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Lenka Potůčková (35) zabodovala v Trháku Blesku už podruhé! O výhře se jí i zdálo

Autor: Vlaďka Hradská - 
18. ledna 2017
05:05

Má štěstí ve hře! Čtenářka Lenka Potůčková (35) z Větřního na Českokrumlovsku v Trháku Blesku zabodovala už dvakrát! V Nedělním Blesku získala stokorunový kredit pro Bleskmobil a o den později rovných 10 tisíc na ruku!

„Naplánovaly jsme si s mamkou, že se do Trháku zapojíme a koupíme si každá Nedělní Blesk. V noci se mi zdálo, že jsem vyhrála. A když jsem ráno trhla, byl tam kupon na sto korun,“ popsala první výhru matka dvou dětí.

V pondělí jí to nedalo a šla si koupit noviny opět. „Poslala jsem podle návodu kód. Byla jsem v práci, když mi volali, ověřovali si čísla a blahopřáli k výhře deset tisíc korun. Úplně jsem se z toho rozklepala, nemohla jsem tomu uvěřit,“ přiznala šťastná výherkyně.

Jak s penězi naloží, má jasno. Léta bydlela s dětmi v 1+1 a před třemi měsíci se přestěhovaly do většího bytu. „Použiji je na dovybavení pokojíků pro dceru Leonku a syna Petra,“ svěřila se máma samoživitelka.

I když už dvakrát uspěla, hrát prý nepřestane. „Hraje ho i moje mamka a teta. Já budu pokoušet štěstí dál. Vždyť se říká, do třetice všeho dobrého,“ dodala Lenka Potůčková. Hru Blesku Trhák s ní můžete hrát i vy, každý den až do 12. února.

LOSOVÁNÍ VÝHERNÍCH KÓDŮ DENNÍ HRY SLEDUJTE ZDE >>>

Zobrazit celou diskusi