Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Trhací mánie s Trhákem: Zdenka z Bruntálska vyhrála 10 000 hned první den

Autor: Karel Janeček - 
15. ledna 2017
08:13

Nová soutěž Blesku už má první výherce! Hned úvodní den vyhrála Zdenka Danečková (69) z Ryžoviště na Bruntálsku. 10 tisíc má pro manžela jako dárek k 70. narozeninám, které za pár dní oslaví.

Zdenka Danečková ještě v sobotu před polednem nemohla uvěřit, že vyhrála díky jedinému Blesku, který si v pátek 13. ledna koupila v trafice v Ryžovišti – na TRHÁKU Blesku sice neobjevila tři stejné symboly, z kuponu si ale zaregistrovala desetimístný kód (postup čtěte na poslední straně).

A ten byl vylosován v tzv. denní hře, ve které mohou vyhrát všechny výherní i nevýherní kupony. „Z rozrušení jsem nemohla kvůli výhře ani pořádně mluvit. Blesk se nám odvděčil výhrou zřejmě i proto, že ho kupujeme úplně od začátku, kdy začal vycházet,“ popsala šťastná výherkyně.

Jak říká, s manželem občas sázejí nebo si kupují losy. Ve hře Blesku TRHÁK ale vyhráli zatím nejvíc peněz. Ty by Zdenka Danečková ráda použila na dovolenou, nejlépe někde na Moravě, kde to má nejraději.

„Vloni jsme byli v okolí Beskyd, tam je překrásně,“ prozradila důchodkyně, která dříve pracovala jako prodavačka.

Budou hrát dál

Manžel Miroslav (69) potvrdil, že budou oba hrát s Bleskem i nadále.

„Alespoň nyní vidí ti, kteří tvrdí, že vyhrát nemohou, že šance je. Stačí si koupit noviny. Výhra je radostná. Žena mi to vyhrála k narozeninám,“ okomentoval výhru s úsměvem.

LOSOVÁNÍ DENNÍ HRY SLEDUJTE ZDE!

jen123 ( 15. ledna 2017 08:45 )

To má manžel paní Zdenky obrovské štěstí. Kdyby si nekoupili Blesk měl by oslavenec s oslavou utrum!!!

Zobrazit celou diskusi