Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Trhněte si! Nová hra Blesk Trhák rozdává 17,6 milionu

Autor: red - 
13. ledna 2017
05:30

Pátek 13. může být váš šťastný den! Odstartovala totiž hra, jaká tu ještě nebyla. TRHÁK! Žádné dlouhé čekání na to, jestli, kdy a kolik vyhrajete. Jednou trhnete a hned víte, jak na tom jste. Tak snadné to nikdy nebylo! S Bleskem můžete každý den včetně neděle hrát celkem o 598 830 výher v hodnotě 17,6 milionu!

Stačí si koupit deník Blesk či Nedělní Blesk! Na titulní straně najdete každý den hrací kupon. Po odtrhnutí střední části kuponu zjistíte, zda jste vyhráli.

První hra: Jak hrát Trhák

Ve hře je celkem 598 799 ks finančních a nefinančních výher. Dohromady za 17 290 000!

1. Kupte si deník Blesk nebo Nedělní Blesk (pro zvýšení šance na výhru libovolný počet výtisků).
2. Odtrhněte perforovaný pásek na kuponu nalepeném na titulní straně. Zkontrolujte si, zda kupon již nebyl otevřen, nebo nedošlo k jeho odtržení.
Okamžitě víte, na čem jste! Jak poznáte, co jste vyhráli? PENÍZE! V případě, že jsou v HERNÍM POLI kuponu 3 stejné symboly, gratulujeme! Pokud jste našli jednu z těchto trojic, vyhráváte danou finanční částku:

 

V případě, že jsou v HERNÍM POLI kuponu 3 stejné symboly, gratulujeme! Pokud jste našli jednu z těchto trojic, vyhráváte danou finanční částku. V případě, že jsou v HERNÍM POLI kuponu 3 stejné symboly, gratulujeme! Pokud jste našli jednu z těchto trojic, vyhráváte danou finanční částku. | Blesk


!!!POZOR!!! Přihlásit se o svou výhru v TRHÁKU musíte nejpozději do 18:00 hodin následujícího dne. A to na výherní telefonní lince 241 093 690 (za běžný telefonní tarif, linka je v provozu denně včetně neděle od 9 do 18 hodin).

3. KREDIT! V herním poli můžete také nalézt tyto uvedené hodnoty bonusového kreditu pro BLESKmobil.

V HERNÍM POLI můžete také nalézt tyto uvedené hodnoty bonusového kreditu pro BLESKmobil. V HERNÍM POLI můžete také nalézt tyto uvedené hodnoty bonusového kreditu pro BLESKmobil. | Blesk

Máte některou uvedenou hodnotu na vašem kuponu? Gratulujeme! Odešlete nejpozději do 5 dnů pomocí SMS desetimístný kód z kuponu ve tvaru: TRHAKmezeraDESETIMISTNYUNIKATNIKOD na číslo 999340. Příklad: TRHAK ABCDE12345. A daný bonusový kredit BLESKmobil tím v telefonu aktivujete. Platnost bonusového kreditu BLESKmobil je 30 dní od jeho aktivace.

4. Důležité! Uschovejte si aktuální výtisk Blesku nebo Nedělního Blesku s vaším výherním kuponem pro případné ověření, doložení vlastnictví výherního kuponu se 3 stejnými symboly nebo hodnotou bonusového kreditu BLESKmobil pro výhru ve hře TRHÁK.
5. Pozor! Pokud chcete vyhrát s Nedělním Bleskem, musíte si ho koupit hned v neděli nebo nejpozději v pondělí, kdy v 18:00 končí šance na přihlášení vaší finanční výhry z neděle.
6. Nevyhráli jste? Nenašli jste 3 stejné symboly ani logo BLESKmobilu s kreditem? Nevadí! Máte šanci hrát o 10 tisíc v DENNÍ HŘE. Neváhejte a registrujte se co nejdříve. Návod čtěte níže na stránce.

Druhá hra: Jak hrát Denní hru

V DENNÍ HŘE hrajeme každý den o 10 000 Kč. V DENNÍ HŘE tedy během 31 dní (končíme 12. února) hrajeme celkem o 31 ks výher v celkové výši 310 000 Kč.

  1. Po odtržení perforovaného pásku na kuponu nalepeném na titulní straně objevíte na vnitřní straně kuponu desetimístný unikátní kód kuponu (buď číselný, nebo alfanumerický, tedy složený z písmen a číslic).
  2. Zaregistrujte váš kupon pomocí tohoto jeho desetimístného unikátního kódu pro slosování o další výhru v hodnotě 10 000 Kč.
  3. Pozor! Je nutné se registrovat v ten samý den, kdy kupon vyšel, a to nejpozději do 16:00. Pokud jste si tedy koupili Nedělní Blesk v jiný den, DENNÍ HRU už si s kuponem nezahrajete.
  4. Vyhráli jste na kupon finanční částku nebo kredit BLESKmobil? I tak můžete hrát! Registrovat totiž můžete výherní i nevýherní kupony!
  5. 3 možnosti, jak se registrovat:
    1. Zasláním registrační SMS na číslo 736 30 40 30 TRHAK mezera DESETIMISTNYKODKUPONU mezera JMENO mezera PRIJMENI mezera ULICE mezera MESTO mezera PSC. Příklad: TRHAK 1234567890 PETR NOVAK NADRAZNI245 KARLOVYVARY 36009 nebo v případě kombinací písmen a čísel – příklad: TRHAK 3QZBZT05Y8 PETR NOVAK NADRAZNI245 KARLOVYVARY 36009
    2. Vyplněním webového formuláře na www.blesk.cz/trhak vyplněním těchto údajů: UNIKÁTNÍ DESETIMÍSTNÝ KÓD KUPONU, JMÉNO, PŘÍJMENÍ, ULICE, MĚSTO, PSČ, TELEFONNÍ ČÍSLO
    3. Případně do 12:00 hodin telefonicky na čísle 241 093 690 (přes operátora zároveň s uplatněním finanční výhry ve hře TRHÁK, pokud tuto výhru uplatníte od 9 do 12:00 hodin v den, ve kterém výherní kupon vyšel). Operátor bude od volajícího do registračního systému potřebovat tyto údaje – DESETIMÍSTNÝ UNIKÁTNÍ KÓD KUPONU, JMÉNO, PŘÍJMENÍ, ULICI, MĚSTO, PSČ A TELEFONNÍ ČÍSLO
  6. Důležité! Uschovejte si aktuální výtisk Blesku nebo Nedělního Blesku s vaším výherním kuponem pro případné ověření a doložení vlastnictví výherního kuponu.
  7. Ve slosování v DENNÍ HŘE nezůstávají kupony z předchozích dnů, hraje se každý den s aktuálními kupony.
  8. Jak se dozvíte, že jste vyhráli? Výherci v DENNÍ HŘE budou organizátorem hry kontaktováni nejdéle do 24 hodin od zveřejnění. Výherce DENNÍ HRY bude daný den po slosování zveřejněn ve 20:00 hodin v pořadu TV BLESK BLESKOVÉ ZPRÁVY dostupném na tv.blesk.cz a zároveň uveden následující den v deníku Blesk nebo v Nedělním Blesku.

Inaka ( 24. ledna 2017 18:15 )

Kupuji si každý den Blesk a vždycky je kupon trochu odchlíplý. Myslím si, že prodejci se předem dívají a pak zpět přilepí.

Pet090 ( 13. ledna 2017 10:35 )

 jeste tak, kdyby to v tech trafikach nebylo odervany

Zobrazit celou diskusi