Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Komentář Jiřího X. Doležala: Znásilněte už někdo toho rapera Řezníka

Nové video rapera Řezníka, ve kterém popisuje znásilnění dítěte, je nepřijatelné, říká Jiří X. Doležal.
Nové video rapera Řezníka, ve kterém popisuje znásilnění dítěte, je nepřijatelné, říká Jiří X. Doležal.  (Autor: Archiv Blesk.cz, Youtube.com)
Autor: Jiří X. Doležal/Reflex - 
18. listopadu 2016
11:49

Známý trapný hororraper Řezník přišel s novinkou, se scénkou, která zcela jednoznačně popisuje znásilnění dítěte. Scénka je dostupná dětem na YouTube a je nepřijatelná. Tak nepřijatelná, že by za ni Řezník zasloužil potrestat.

Před dvěma měsíci zveřejnil dětský youtuber Misha video, na němž participuje i Řezník, jedna z nejdebilnějších postav dětské populární hudby u nás. Nyní má video šest set tisíc zhlédnutí a podle obsahu diskuse i skladbě diváků Mishy jde především o děti a mládež. Jeho videa jsou tak blbá, že by na to nikdo dospělý nekoukal.

Řezník byl souzen pro šíření nenávisti, že ve svém klipu v obraze znázorňoval bití bezdomovců a v textu rapoval, že by všechny spálil. Obsah nového videa zkušenost reflektuje a je pojednáno „jako“ výchovné. Na začátku se dočteme, že při jeho natáčení nebylo nikomu ublíženo.

Pak následuje děj: Chlapeček v diskusi na internetu udělá oplzlou poznámku, uvede svou adresu a rázem je u něj doma na dvorku Řezník ve své oblíbené masce. Video ukazuje, jak si Řezníka chlapeček odvede do svého dětského pokoje a pak jej Řezník — za zavřenými dveřmi — znásilní. Když odchází, zaplatí náhle se zjevivšímu muži za sex s chlapcem nějaké peníze a klip skončí. S varováním, aby děti nedávaly na internet své identity a adresy.

Takže — hlupáček Řezník se směje, jak vyzrál na policajty, že ho za ten hnus nebudou zase stíhat. Vždyť je to výchovný, že jo! A není tam nic vidět. Klip je naprosto nechutný, opřesdržku a je zarážející, že sypání takového humusu na dětském kanále do dětských hlav úřady nestíhají.

Když někdo kreslí oplzlé karikatury z oblasti černého humoru, je to O.K. — papír snese všechno. Když však někdo tytéž oplzlosti ukazuje dětem v hraném videu, je to už moc. A měla by přijít karmická odplata: Takže prosím, jestli tento text čte nějaká partička homosexuálních sadistů — nemohli byste si Řezníka chytit a udělat si s ním stejně hezký zážitek, jaký on si dopřál v tom videu se čtrnáctiletým klukem?

Pokud se takoví čtenáři nenajdou, prosím Řezníka, aby se urychleně dostavil do naší redakce v Holešovicích do třetího patra, kde sídlíme. Vyfasovali jsme novou štětku na vymývání WC a mně bude opravdovým potěšením ji za ten klip Řezníkovi narvat do zadku štětinami napřed.

Další komentáře Jiřího X. Doležala čtěte ZDE>>

cipisek254 ( 19. listopadu 2016 12:42 )

Řezník je úchylný vymatlaný č*rák tvořící hudbu pojebal to Arab, tady se to zase projevilo. Jiří X. Doležal má pravdu.

Zobrazit celou diskusi