Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Magda Vašáryová a rapující kocour v jednom klipu. A to není vše!

 (Autor: CEVRO Institut)
27. dubna 2016
12:55
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Nic není nemožné! Dokonce i obyčejný kocour školníka-alkoholika může začít studovat kvalitní vysokou školu, získat titul, dotáhnout to až na tajemníka OSN a „pařit“ se známými politiky jako je Cyril Svoboda nebo Ivan Langer. Zní to šíleně? Stačí se podívat na klip CEVRO Institutu a budete mít jasno! 

Netradiční video pro netradiční školu

Nejspíš každý z nás si studium na vysoké škole představuje jako vážnou věc, která velice ovlivní naši budoucnost. To, že i studium na prestižní univerzitě nemusí být nutně zkostnatělé a vyučující nejsou jen upjatí suchaři, ale dovedou si zebe i udělat legraci, ukazuje nové propagační video Vysoké školy CEVRO Institutu. Hlavním hrdinou je zde školníkův kocour, který se rozhodne studovat CEVRO Institut a nakonec se z něj stane tajemník OSN.

Klip plný hvězd

Obličejem Magdy Vašáryové (diplomatka) nebo tancem Cyrila Svobody (diplomat a bývalý ministr zahraničí) a Ivana Langra (bývalý ministr vnitra a předseda správní rady školy) to jen začíná. V animovaném klipu se objevují známé osobnosti společenského i politického života. Důvod je jednoduchý. Jedná se o vyučující či osobnosti celkově spjaté se školou – kromě zmíněných i Alexandr Vondra (diplomat a bývalý ministr obrany), Tomáš Sokol (přední advokát a bývalý ministr vnitra), Daniel Kunštát (politolog a sociolog), Ladislav Mrklas (politolog a prorektor pro studium) a Tomáš Pojar (diplomat, expert na bezpečnost a prorektor školy).

“Chtěli jsme ukázat, že naše vysoká škola je jiná. Máme rádi, když se vážná a složitá témata umí podat jednoduše a s nadsázkou, navíc jsme si přáli trochu kontroverze, díky velikosti našich osobností, jsme si to mohli dovolit”, říká marketingová ředitelka CEVRO Institutu Lenka Pavlíková a doplňuje: “Profesionálové ze společnosti Luftballon zpracování zvládli nad naše očekávání a z děje se nevytratilo to nejdůležitější sdělení, tedy že vzdělávat se, navíc v atmosféře, která přeje svobodné diskusi, má smysl”.

Využili jsme volnosti, kterou jsme dostali a navrhli dost odvážnou exekuci. Lidé z CEVRO Institutu projevili pro nás až překvapivý smysl pro humor, což nás motivovalo k tomu, vymýšlet vtipnější a vtipnější momenty v ději,” pochválil si spolupráci s klientem Ondřej Souček z agentury Luftballon.

Cevrouš alias Kapitán Demo

Kdo je to Cevrouš? To je snadné. Cevrouš je jméno kocoura, jehož životní příběh klip vypráví. Nejde ale jen o lecjaký příběh. Kocour nám veškerá jeho úskalí ale i úspěchy sděluje pomocí písně, přesněji rapu. V reálu propůjčuje Cevroušovi hlas Jiří Burian, známý spíše jako Kapitán Demo, který navíc i autorem písně.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině