Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Těhotná máma spadla ze schodů, pomoc jí zavolala tříletá dcera!

Autor: bop - 
26. prosince 2015
21:30

Obrovskou statečnost prokázala teprve tříletá Emma Bazzard z Velké Británie, když zavolala na záchrannou linku  poté, co její těhotná matka spadla ze schodů a ztratila vědomí. Dívenka si za záchranu matčina a bratrova života vysloužila ocenění za statečnost.

Když Emma (3) nalezla svou maminku Catherine Bazzard pod schody v bezvědomí, zachovala se na svůj věk velmi duchapřítomně. Vzala si její telefon a vytočila linku 999 pro krizové případy.

Do telefonu operátorům popsala, že její maminka „s děťátkem v bříšku“ spadla ze schodů a že je v bezvědomí. Dokázala jim říct, že se uhodila do hlavy, ale nekrvácí, nadiktovat adresu a dokonce se i ujistila, že jsou přední dveře odemčené a připravené na příchod záchranářského týmu. Na lince zůstala 11 minut, dokud nedorazila pomoc.

Díky malé Emmě jsou dnes jak její maminka, tak novorozený bráška George živí a zdraví.  Za své okamžité jednání si dokonce vysloužila pod stromeček ocenění za statečnost. Dostala ho právě ve středu, 23. prosince. A rozhodně právem! Holčička ukázala celému světu, že lepší starší sestru si novorozený chlapík nemohl přát.

rumungro ( 27. prosince 2015 06:44 )

Ta máma je krásně šťastná.

Zobrazit celou diskusi