Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šokující video: Sedmiletému chlapci se zasekla ruka v eskalátoru, záchrana trvala dvě hodiny

Autor: lm - 
22. prosince 2015
18:51

Dvě hodiny utrpení! Tím si prošel sedmiletý chlapec z Indie, kterému se zasekla ruka v eskalátoru poté, co uklouzl. Co začalo jako nevinná dětská hra, se rázem proměnilo ve vysilující a bolestivou záchrannou akci.

Sedmiletý Sajan Daheriya byl s maminkou nakupovat, a aby si zkrátil čas, tak si v obchodním centru hrál s kuličkami. Jedna se mu ale zakutálela k eskalátorům, a když chlapec kuličku začal honit, uklouzl a spadl na eskalátor, ve kterém se mu zasekla ruka.

Záchranná akce trvala bolestivé dvě hodiny. Chlapec křičel v agonii, zatímco záchranný tým odřezával kusy eskalátoru, které mu drtily ruku. Sajan byl poté ihned převezen do nemocnice. Podle doktorů se malý chlapec naštěstí zcela uzdraví.

Společnost, která eskalátor v obchodním centru postavila, teď čelí žalobě. "Je to do nebe volající případ nedbalosti. Dítě je naštěstí v pořádku, ale podali jsme žalobu na společnost, která eskalátor instalovala. Zdá se totiž, že zábradlí eskalátoru bylo nekompletní, a proto se chlapci ruka (v eskalátoru) zasekla," uvedl podle serveru MailOnline policejní vyšetřovatel Rakesh Chatuvedi.

kesounam ( 22. prosince 2015 19:32 )

Vypadá to na návod pro naší pracovitou ,indickou ,utlačovanou menšinu.

Zobrazit celou diskusi