Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Opilá žena střílela v Litvínově pistolí z balkonu. Policisté sídliště obklíčili

Autor: kle - 
18. září 2015
18:13

Policisté v neprůstřelných vestách obklíčili panelový dům v litvínovské části Janov. Opilá žena (* 1966) tam z balkonu střílela krátkou střelnou zbraní. S policisty nejdříve vůbec nekomunikovala, později se vzdala. Na případ jako první upozornil server e-mostecko.cz.

V pátek krátce před 16. hodinou obdrželi policisté na lince 158 oznámení, že neznámá žena střílí v litvínovské části Janov. „Střílelo se v ulici Hamerské. Operační důstojník zalarmoval hlídky, žena neotvírala a nekomunikovala. Na místo proto vyrazila zásahová jednotka s vyjednavačem,“ informovala Blesk krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Ještě před příjezdem speciální jednotky žena policistům na místě dobrovolně otevřela dveře do bytu. „Žena střílela krátkou střelnou zbraní. Následná dechová zkouška u ní prokázala 2,18 promile v dechu. Ženu jsme proto zadrželi a převezli na policejní služebnu,“ dodala mluvčí s tím, že nikdo nebyl zraněn.

Policisté se událostí dále zabývají.

blondie-devil ( 10. srpna 2016 12:15 )

Zdravím.Jsem ta osoba,která(podle doložených obrázků)vyděsila romskou většinu k smrti.Věřte,že i ten,kdo nikdy nedržel zbraň v ruce,by se do tak obrovského davu trefil.Policisté opět dokázali svou neschopnost.Mám po jejich rozcvičce na mém těle,doživotní následky.Člověk jim pomůže,když mají strach udělat svou práci.Je mi padesát let a nemíním se podřizovat hlouposti.Už nemám soucit,slitování ani chuť odpouštět!A všichni okolo bulváru se také parádně podepsali lživými reportážemi.

blondie-devil ( 10. srpna 2016 11:37 )

Vím,že nic není starší,než včerejší noviny.Je to skoro rok,co se policejní útvary opět předvedly v ,,plné parádě,,.Litvínov je podle slov romů,,pouze jejich území. Policie se nebojí,takže nejsou nic .Pro romy jsou pouze zpestřením dne,válejí se na chodnících,děti kreslí na parkovišti a je slyšet jenom řev.Ano,vystřelila jsem do vzduchu,ovšem nejprve jsem žádala o klid.Neměla jsem rukojmí,nestavěla jsem barikády.Po jejich,,čestném,,boji,pět těžkooděnců na jednu ženu v tričku a županu,mám doživotní zdravotní následky.Nemám k policii úctu ani respekt!

mandat ( 18. září 2015 21:26 )

To, co je na ulici, to jsou Romove nebo novy utecenci ?

vosavopruz ( 18. září 2015 21:21 )

já mém, ty méš, on mé, ona šmé, koza mééé, my méme, vy métě, oni má, oni majó, oni chodějó k sexologió.

cocumis ( 18. září 2015 20:42 )

Hele,je jasný, že po nikom jiným,než po cigánech střílet nemohla. Nikdo jinej tam nebydlí. Jestli naše vláda nevydrží a k naším černejm šmejdům sem pustí ještě africký šmejdy, tak by je tam mohli nastěhovat všechny, Janov zaizolovat a prolomit těžební limity. Asi nikdo z Horního Jiřetína by proti tomu nebyl......

Zobrazit celou diskusi