Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sedmnáctiletá dívka uvězněná v těle stařenky: Naposledy vydechla v náručí mámy!

Autor: shp - 
3. dubna 2015
21:22

Věděla, že zemře mladá, ale až do konce bojovala jako lvice! Hayley Okines (†17) z anglického Bexhillu trpěla progerií, zákeřnou chorobou, která způsobuje předčasné stárnutí. I když byla teprve teenager, tělo měla jako stoletá stařenka.

Přes svou nemoc žila Hayley tak naplno, jak jí jen její stav dovoloval. Překonala i očekávání lékařů, kteří jí po narození dávali jen čtyři roky života. „Nejtěžší věcí je, že má Hayley mysl normální dívky uvězněnou v těle seniora,“ prohlásila kdysi její matka Kerry Okines.

Když se zdravotní stav Hayley zhoršoval, byla s ní až do posledních okamžiků. „Moje dívka odešla na lepší místo. Naposledy vydechla v mém náručí,“ napsala Kerry po její smrti na Facebook.

Za svůj bohužel velmi krátký život toho stihla Hayley hodně. Cestovala kolem světa, plavala s delfíny, a dokonce se setkala s princem Charlesem, Kylie Minogue a Justinem Bieberem.

ejvm1712 ( 4. dubna 2015 09:57 )

Já myslím,že posměšné příspěvky nejsou na místě.

ejvm1712 ( 4. dubna 2015 09:56 )

Přesně to chci napsat. Chudák i její maminka.

moiaza ( 4. dubna 2015 08:54 )

Mi se zdá, jestli to není radarová zpěvačka Vlastička za mladých let.

rozmaryna ( 3. dubna 2015 23:17 )

Chudinka

694ever ( 3. dubna 2015 22:41 )

až se v krátké době zhroutí světový finanční systém v důsledku nekonečného tištění peněz na sekeru, pak miliony dolarů na léčbu těchhle mutací prostě nebudou - planeta si to nebude moci dovolit, budeme rádi, jestli půjde sehnat aspirin za slepici .... . superdrahé léčby budou minulostí stejně jako dnes mediálně velmi výnosné oddělování siamských dvojčat, které stojí obrovský balík za účasti špičkové technologie a spousty odborných týmů - tohle prostě žádná společenské uspořádání v budoucnu financovat nebude - takže žádný RIP

Zobrazit celou diskusi