Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Nedávno se vzali, letěli na svátky za rodinou, ale zemřeli v soukromém letadle!

Autor: haj - 
6. dubna 2015
16:25

Skotští novomanželé Rousovi chtěli překvapit svou rodinu a přiletět za nimi na Velikonoce. Jenže ke svým blízkým se už nedostali. Margaret-Ann (†37) a David (†28), kteří si ještě před nedávnem užívali líbánek, přišli o život při nehodě soukromého letadla.

Lehké letadlo Piper Cherokee patřilo Davidovi, a tak nebyl problém do něj sednout a vyrazit z domova v Dundee do Tiree, kde žila matka a sestra Margaret-Ann. Jenže během nedělního letu nastal problém. Deset minut před druhou hodinou se s letadlem vytratil kontakt a o šest hodin později byly nalezeny trosky stroje spolu s těly novomanželů.

Tragédie je o to smutnější, že Margaret-Ann pracovala jako lékařka v nemocnici v Dundee, kde byla velmi oblíbená a uznávaná. Spolu s manželem navíc plánovali stěhování do většího domu a založení rodiny.

Johann MacLean, sestra zemřelé Margaret-Ann, na Facebooku zveřejnila dojemný vzkaz milované sestře, kterou přezdívala Minnie. Zmínila píseň Meet Me Halfway (v překladu Sejdeme se na půl cesty) od skupiny Black Eyed Peas. „Budu ti ji zpívat každý den po zbytek svého života. Byla jsi absolutně skvělá a slibuji, že se s tebou jednou sejdu na půl cesty! Dnešek byl můj nejtěžší den v životě. Miluju tě, Minnie.“

Vyšetřování nehody probíhá, podle leteckého experta Davida Howitta ji však mohla zapříčinit špatná viditelnost. Počasí bylo v té době na britských ostrovech proměnlivé, na místě nehody nebylo dobré.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

ivkanatka ( 6. dubna 2015 21:15 )

"Tragédie je o to smutnější, že Margaret-Ann pracovala jako lékařka v nemocnici v Dundee, kde byla velmi oblíbená a uznávaná. " Znamená to snad, že kdyby nebyla lékařka, tak to tak smutné nebude ? Opravdu hloupé.........

mair ( 6. dubna 2015 20:25 )

Noviny v Anglii a Skotsku jsou jistě plné příběhů od nás, protože je to taky zajímá.

frantacizek ( 6. dubna 2015 19:52 )

děkujeme vám vy bulvární imbecilové za další, dnes již druhý, krásný velikonoční příběh

henes ( 6. dubna 2015 19:26 )

Hovado všech hovad,jasný?

henes ( 6. dubna 2015 19:25 )

Člověk žasne,jaký hovada tady prudí.........

Zobrazit celou diskusi