Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Záhadná smrt šestnáctileté judistky: Dívku zabila exploze při věšení prádla!

Autor: shp - 
6. dubna 2015
05:03

Šla pověsit na dvůr prádlo, když se zničehonic ozvala ohlušující exploze. Mladičká dívka Matea Knegová (†16) z Chorvatska po ní padla na zem mrtvá. Rodičům zůstaly jen oči pro pláč.

Matea byla mladá, veselá dívka. Její vášní bylo judo. Pravidelně chodila na lekce tohoto bojového umění a trenéři ji chválili. Prorokovali jí dokonce zářnou sportovní budoucnost.

Ta ale už nikdy nepřijde. Dívka zemřela při záhadné nehodě, která se odehrála na dvorku jejích rodičů v obci Donji Brgat nedaleko Dubrovníku. Osudným se jí překvapivě stalo věšení prádla.

Podle sousedů ho šla dívka pověsit v blízkosti ohně, ve kterém její rodina pálila odpad. Mezi ním byla i kovová roura s ostrými předměty připomínající šipky. Roura při pálení odpadu explodovala a šipky se dívce zabodly do krku a probodly jí i hrudník.

Matea byla namístě mrtvá. Přivolaní záchranáři jí nedokázali pomoci. Po dívce nyní truchlí nejenom rodiče, ale i dva starší bratři. Jeden z nich je vážně nemocný. Matea věnovala právě jemu všechny medaile, které v judu vyhrála.

evita5555 ( 6. dubna 2015 16:02 )

Čo je na tom záhadné? Hodím do ohňa výbušninu tak vybuchne, nie, Alebo si mysleli, že aj železná rúra zhorí?

sugarbitter ( 6. dubna 2015 12:36 )

Byla tam občanská válka, tak to byla asi podomácku vyrobená bomba, kterou někde sehrabali a s odpadem chtěli spálit. Myslet se musí u všeho, i u úklidu, já to pořád říkám. nepořádný a nemyslící je vždy nebezpečný. i jako ten uklízeč.

lubosbeyr ( 6. dubna 2015 12:23 )

Co to píšete za kraviny.Roura samaosobě nebouchne.

frantacizek ( 6. dubna 2015 11:48 )

děkujeme bulvárním hovadům za hezký velikonoční článek.

nojasne ( 6. dubna 2015 11:45 )

Jakej odpad ? Pálili podomácku vyroubenou minu, asi až teď uklízeli po válce na balkáně.

Zobrazit celou diskusi