Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C

Zprávy musí být včas! Tomáš Drahoňovský doběhl, ale málem vypustil duši

Autor: dce - 
13. března 2015
13:52

Páteční Zprávy ve 12 na České televizi vypadaly spíš tak trošku jako přímý přenos z maratonu. Moderátor Tomáš Drahoňovský totiž doběhl do studia na poslední chvíli a na jeho projevu to bylo znát. Zprávy se však nezpozdily a to se počítá!

Zprávy ve 12 byly v pátek v ohrožení. Do přímého přenosu zbývalo pár vteřin a Tomáš Drahoňovský nikde! Nakonec to ale stihl. Na poslední chvíli sice, ale i to se počítá. Jenže bez mikrofonu a bez dechu.

Moderátorovi nestihli zvukaři ani připevnit tzv. klopový mikrofon, a tak jeho komentář k úvodu snímaly jen ruchové mikrofony umístěné na stole. Ty tam jsou ale jen pro případ poslední nouze. Což byla právě tato chvíle.

Video Drahoňovský se při zprávách zadýchal - repro video ČT
Video se připravuje ...

Krom špatného zvuku ale diváci mohli slyšet i fakt, že Drahoňovský doslova postrádal dech. Aby taky ne! „K tématu jen toliko: 3 patra po dvou schodech, 20 vteřin, do cíle 5 sekund před startem,“ uvedl Tomáš na Facebooku. Navíc je na záznamu jasně vidět, že se za moderátorem v průhledu do studia dobře baví především jeho kolegové, zejména pak Daniel Takáč. 


alicia ( 4. ledna 2016 06:25 )

This is additional thoughts over subject that helped a lot to me for working. <a href="http://www.chinareflective.com">Safety vest</a>

zlobit ( 13. března 2015 19:34 )

No to je divadlo, všude na pracovišti mají připravený "záskok". A pak to ho maskérka přikleslila a zapudrovala cestou ?

dr.x.crement ( 13. března 2015 19:18 )

Slyšel jsem nějaké funění............................tož hlavně že to stihl...................... Ale jinak STOP poplatkům!!!

nicnezpravda ( 13. března 2015 16:51 )

sice se oženil,ale je to jasný gay za pár let opustí manželku jako Vojtek kvůli chlapovi

nicnezpravda ( 13. března 2015 16:46 )

 utekl od Vašíka Moravce

Zobrazit celou diskusi