Premiérový díl kriminálního seriálu Vraždy v kruhu, který Česká televize bude vysílat pravidelně každé pondělí večer, přilákal k televizním obrazovkám 1,65 milionu diváků. To je téměř o milion více, než byla sledovanost komerční televize Nova. Ta vyrazila do boje s romantickou komedií Pod jednou střechou, ale neuspěla.

Zvědavost diváků na herecký výkon Ivana Trojana v roli majora Holiny a jeho kolegy Richarda Krajča alias kapitána Rosti Bora upoutaného na invalidní vozík vynesla Českou televizi na první místo ve sledovanosti.

V jedenácti dalších případech brutálních vražd spojených s jednotlivými znameními zvěrokruhu se diváci dočkají také milostné aféry manželky Rosti v podání Hany Vágnerové, která udržuje milenecký poměr s majorem Holinou. Dojde také na rvačku mezi Holinou a ochrnutým Rosťou.

Na třetím místě ve sledovanosti skončil Jiří Krampol se svým věčným pořadem Nikdo není dokonalý, na který se dívalo přes půl milionu diváku Primy. 

Není divu, že v takové konkurenci v kombinaci se zvědavostí diváků nový seriál ČT bodoval. Jestli vysoko nastavenou diváckou laťku detektivní seriál udrží, se uvidí v dalších týdnech.

Fotogalerie
6 fotografií