Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Oběsil se kvůli nařčení ze zneužívání dcer: Důkazy nestačí, policisté zastavili vyšetřování

Autor: dce, ljš - 
10. března 2015
17:56

Případ, který začátkem roku otřásl Českem, byl uložen k ledu. Policie odložila vyšetřování muže z Nýrska, kterého falešná logopedka a psycholožka nařkly ze zneužívání jeho dvou dcer. Muž ovšem nevydržel otřesný nátlak a spáchal sebevraždu.

K obvinění ze zneužívání došlo po dvou návštěvách Vlastimilovy pětileté dcery u klatovské logopedky, před kterou se holčička zmínila o tom, že ji tatínek koupe a někdy si k ní lehá do postýlky. Podle matky holčičky Marty J. na muže policie nastoupila právě v ordinaci, kde děvčátko po druhém sezení vyzvedával.

Jenže otřesné obvinění Vlastimil prostě nezvládl a spáchal pár dní nato sebevraždu. Důkazů proti němu ale bylo tak málo, že byla policie nucena případ odložit. U žádného soudu by s tím nepochodili. Policisté ale uvádějí, že celé vyšetřování narušila právě Vlastimilova sebevražda, výsledky tedy mohly být jiné.

Policisté vyslechli dcerku, která u logopedky měla naznačit ono zneužívání. Ta nic podobného nepotvrdila, a dokonce ani na otázky neodpovídala stejně, jako tvrdila logopedka a psycholožka.

eseteset ( 10. března 2015 19:08 )

ta samozvaná logopedka je soukromník. Je zvláštní, že ji nečeká ani soud, ani vězení, ani pokuta.. Nic. Zabít člověka, zničit rodinu.... tfuj

eseteset ( 10. března 2015 19:06 )

A co ta samozvaní logopedka? A tzv. psycholožka? Nějaký trest za pomluvu? A jak můžou žít s tím, že zabily člověka? Krávy! (Omluva skotu, ten takové podrazy nedělá.) Člověk aby se bál obejmout nebo pohladit svoje dítě, natož mu v postýlce třeba vyprávět pohádku. Hnusná doba.

Zobrazit celou diskusi