Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

"Falešná" logopedka: Lucince se nelíbilo, jak si s ní táta hraje!

Autor: ljš - 
29. ledna 2015
14:24

Dávají jí za vinu smrt otce dvou malých holčiček! Klatovská speciální pedagožka Dominika B. obvinila Vlastimila K. z Nýrska ze zneužívání jeho pětileté dcery Lucinky. Muž se pod tíhou vyšetřování a strachu z toho, že přijde o děti, oběsil. Jak se žena obhajuje?

Podle speciální pedagožky Dominiky B., která přiznává, že logopedkou není, nešlo v případu o koupání. "Nejsem blázen, abych hlásila takovou věc," hájí se v rozhovoru pro Mladou frontu Dnes.

Specialistka trvá na tom, že za ní matka dceru nepřivedla kvůli řečové vadě, ale proto, že měla problém mluvit s dospělými. Kontakt s ní prý ale dokázala navázat velmi rychle a dívka se jí začala svěřovat, že jí vadí způsob, jakým si s ní táta hraje.

Svá zjištění prý konzultovala s dvěma klinickými psychology. Ti jí prý doporučili soudní znalkyni Ivanu Holubcovou, kterou pak poté kontaktovala. "Matce jsem doporučila, aby dceru poslala na psychologické vyšetření. A tím jsem myslela, že to pro mě skončilo. Paní magistra Holubcová nakonec dívku vyšetřila, na základě toho kontaktovala kriminální policii a oznámila jí, že má závažné podezření ze sexuálního zneužívání dítěte," uvedla.

To je ale v rozporu s tvrzením matky, že policie zadržela Vlastimila K., když přišel pro dceru na třetí sezení s Dominikou B. Proč k němu ještě došlo, když věc pro pedagožku dle jejích slov skončila odkázáním matky na psychologa a předáním problému soudní znalkyni, o jejímž zkoumání dcery matka navíc neměla tušení, zatím není jasné.

Specialistky se ovšem zastali i klatovští policisté. "Štvanice na paní B. je úplně mylná. Ona jen konala svoji povinnost a policii volala až soudní znalkyně na základě svého šetření. A rozhodně nešlo jen o to, že se otec koupe s dětmi, na základě takové věci bychom úkony trestního řízení nezahajovali," uvedl zástupce velitele kriminálky Anton Šmíd. Vyšetřování zneužívání dále pokračuje, podle zdroje deníku Právo však malá Lucinka psycholožce ani policistům nic z toho, co Dominika B. uvádí, nezopakovala a po tatínkovi se jí stýská.

Video Táta, nebo pedofil? Promluvil uznávaný odborník! - Tomáš Polák, Petr Soukup
Video se připravuje ...

karolajna ( 1. února 2015 22:30 )

 Jasny...a kdyby se za par tydnu zneuzivani vyvalilo na povrch, tak byste tu vsichni nadavali jak je logopetka nekompetentni a jak je spatna, ze nezalarmovala policii aby pripad prosetrili. Myslim si, ze by ji lide odsuzovali tak ci tak, a to jen proto, ze neni jako vetsina ostatnich a kdyz ma podezreni, ze se neco deje, tak to nahlasi- myslim, ze to chtelo dost odvahy Od toho tu mame snad jine organy aby posuzovali do jake miry je obvineni na miste ci se jevi jako klamne- ale pani logopedku z toho vynechte.

ikolop ( 31. ledna 2015 14:31 )

Jan Fogaš, Hrabyně Jsem otcem čtyřleté holčičky. Taky jsem se s ní koupal, taky ji někdy lechtám, taky dosatala na zadek... Jsem deviant??? Paní logopedka by se teď měla hluboce zamyslet nad svým počínáním. Pětiletá dívenka přišla o otce a to jen z důvodu, že se ji něco "zdálo v nepořádku". Zajímalo by mě, kolik dětí vychovala tato paní logopedka???! Jaký má ona vztah ke svým dětem, pokud nějaké má. Zda-li se snimi někdy koupala, zda je někdy polechtala a zda jim někdy dala na zadek. Pokud ano, tak bych jí děti odebral a jí bych začal vyšetřovat. Pokud děti nemá, tak také doporučuji vyšetření, ale u psichologa. Je mi nsemírně líto otce, maminky i dítěte, které bude vyrůstat bez otce...

ikolop ( 31. ledna 2015 14:29 )

Luboš Šedivý, Střezimíř Radím dobře, nechoďte k nim ! A kde otec terorizuje matku a děti, tam je to v pořádku, paní úchylná psycholožko a pedagožko-logopedko ? Myslím, že paní psycholožky se snaží zlikvidovat fungující rodiny.

ikolop ( 31. ledna 2015 14:27 )

Richard Schmidtmajer, České Budějovice Nyní už zbývá babám ze sociálky jen se zmocnit těch dětí a ukázat jak jsou důležité. Matka dětí na tom bude asi hodně špatně psychicky tak jí pomohou tím, že jí je seberou a jí pošlou do blázince. Konečně jim to vyšlo! A to není jediný případ!

ikolop ( 31. ledna 2015 14:16 )

Neublíží vaší rodině ? 1) Mgr. Dominika Bezděková psycho-logo-učitelka ? 2) PSYCHOLOGIE HOLUBCOVÁ IVANA Mgr. Ing. Štěpánovice 112 339 01 Klatovy 1 774 160 443 a pobočka PSYCHOLOGIE-HOLUBCOVÁ IVANA Mgr. Ing. Benešova 511 Stříbro

Zobrazit celou diskusi