Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Maminka Kačenky, kterou zabila chřipka: Shledala se s andělem z tísňové linky

Autor: ljš - 
5. března 2015
12:47

Byl by to dobrý konec, kdyby mu nepředcházela smrt krásné holčičky. Statečná maminka čtyřleté Kačenky, která přes Facebook děkovala záchranářům a především operátorce tísňové linky, se nakonec s ženou, která ji v nejhorším okamžiku v životě držela nad vodou, setkala.

Vzkaz, který paní Alena Z. z Chomutova zveřejnila na Facebooku, dojal celé Česko a během jediného dne ho sdílely tisíce lidí. Prosila v něm o sdílení, aby se její poděkování dostalo paní, která jí velice pomohla.

„Chtěla bych moc poděkovat paní z dispečinku, že mě udržela při smyslech a snažila se mi pomoci. Krok za krokem mi říkala, co mám dělat. Její klidný a pevný hlas mi dával sílu. Neznám jméno, ale doufám, že zjistí, jak moc jsem jí vděčná. Děkuji, že jste mě držela a já byla schopna se ze všech sil snažit zachránit mou krásnou Kačenku. Děkuji i třem záchranářům, kteří se snažili jí vrátit život ze všech svých sil... Děkuji, moc vám děkuji,“ psala.

Její slova plná díků se k andělovi z tísňové linky dostala velmi rychle. Hned druhý den paní Alena na svůj profil napsala, že všem děkuje, protože se jí operátorka už ozvala. Snad toto setkání pomůže mamince, která přišla o milovanou dcerku, jít dál...

illis ( 5. března 2015 19:15 )

Mamince malého andílka přeji hodně sil, ztráta dítěte je velmi bolestivá. Vážím si na ní , že i přes velkou bolest, je vděčná pracovnici dispečinku a chtěla znát ženu , která ji pomáhala přes telefon.

illis ( 5. března 2015 19:12 )

marlen52 Souhlasím. Syndrom vyhoření u herců je částečně zaviněný tím, že jdou z kšeftu do kšeftu, protože je zajímají hlavně peníze. Dneska vydělávají dostatečně díky velkým honorářům, o kterých se lidem v jiných profesích ani nesní. Přesně podle jediného, mám hodně a chci mít ještě víc. Tohle myslím obecně, to není přímo na Janu Paulovou, mám ji jako herečku a člověka moc ráda, ale přesto by měla být opatrnější. Peníze jsou potřebné, ale zdraví je přednější.

marlen52 ( 5. března 2015 14:31 )

tohle je neštěstí a ne to že má Paulová syndrom vyhoření. taková krásná holčička.mamince přeju hodně sil

Zobrazit celou diskusi