Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka, která bojuje s norskou sociálkou: Manžel byl žárlivec, ale modřinu pod okem jsem vysvětlila!

Autor: ljš - 
11. února 2015
05:00

Sebrali jí milované syny, Eva Michaláková ale s norskými úřady bojuje, seč jí síly stačí. To se ale nedá říct o jejím bývalém manželovi, který situaci nijak neřeší. Matka odebraných chlapců nyní promluvila o jejich vztahu.

Paní Michaláková se svým manželem, kterého poznala na prázdninách v Chorvatsku, když mu dělala tlumočnici do angličtiny, nekomunikuje. Důvod je ale zcela jiný než nařčení, že mohl zneužívat jejich syny. „Exmanžel trpí psychickou poruchou osobnosti. Nemoc mi před svatbou zatajil. Odpustila bych mu i nevěru, ale tuhle lež ne,“ vysvětlila před časem Blesk.cz.

V rozhovoru pro iDNES.cz pak popsala další problémy, které jejich vztah provázely. „Byl hodně žárlivý a měl problémy přijímat názory jiných, pokud byl přesvědčený o správnosti svého názoru. (...) Jeho psychické problémy ale propukly naplno až poté, kdy byly děti odebrány a já jsem si našla jiného partnera,“ řekla.

Video Matka kluků Norska: Zemana chápu, dětem nesmím dát lásku! - Etienne Bláha, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Odmítla ale podezření norských úřadů, že ji manžel bil. „Barnevern v dokumentech napsal, že mě viděli přijít s modřinou pod okem. Ale to už jsem několikrát vysvětlovala. V Norsku je polární noc a polární den a já mívám problémy se sennou rýmou, tedy i opuchlé oči, takže jsem nucena chodit se slunečními brýlemi. Starší syn měl noční děsy, já jsem pracovala dlouho do večera a když jsem přišla domů, bylo v létě a já měla zrovna na sobě sluneční brýle, syn dostal noční děs. Vzala jsem jej z postýlky, posadila jsem si jej na klín, zádíčka jsem držela k mým prsům, hladila jsem ho po bříšku a on zvrátil hlavičku a bouchl mě do okraje brýlí. To jsem řekla i lékařce, u které jsme pak se synem byli. Nemám důvod o takových věcech lhát,“ vysvětlila.

V případě, že jí budou děti vráceny, nehodlá už v Norsku zůstávat, protože zná případy, kdy děti byly rodičům odebrány opětovně. Zda by se s ní do Česka přestěhoval i její nový přítel, však zatím neví. Ten má totiž v Norsku ve střídavé péči šestiletou dceru.

drza.drbna ( 12. února 2015 01:34 )

dutchschulz- nenadávám nikomu kdo by si to nezaslouží, ale tvoje kydy jsou zcela mimo mísu. Ty prostě jen kvákáš nesmysly a je jedno který nick právě máš. To co jsi psala, jsi psala již častěji. Jen měníš nicky. Ty prostě vůbec nepochopíš o co jde, jsi egoista, který myslí jen na sebe. Co tohle stálo státu? Nic. A i kdyby. Tahle žena potřebuje naší pomoc. Tečka. Prostě jsi egoistická rachejtle, protivná, nepřející, zatrpklá babizna. Ty tvé argumenty, které argumenty nejsou- to je na blití. Takoví lidé prostě nemůžu ani cítit. Ty jsi nějaký ubulený rak nebo něco podobného. Prostě sociálka a všichni, kteří jsou sociálně orientovaní by měli tady být jen pro tebe. Jsi odporný tvor, fuj. Ještě jednou blbko, Zeman viděl spis a po té prohlásil co prohlásil. To by ti muselo otevřít oči. A ta máma potřebuje pomoc. Jen si přečti něco víc o tomhle případu, ty sebestředná lůzo. Jak ji pomůžeš ty? Kdyby to byly tvoje děti, co? Ale ty žádné nemáš, to by jsi psala jinak. Je mi z tebe zle. Potkat tě, tak bych ti nakopala do říti.

banan25 ( 11. února 2015 19:28 )

To jsou neuvěřitelné kecy ... Děti mám a v Norsku jsem byl několikrát (asi na rozdíl od vás). Ale jasně - jsou tam čarodějnice, děti jedí na potkání a celý je to fašistický stát ...

.abcd.abcd. ( 11. února 2015 17:42 )

Nemakal, makala ona, co to pindáš??????

.abcd.abcd. ( 11. února 2015 17:39 )

Co to tady pindáš za nesmysly.

.abcd.abcd. ( 11. února 2015 17:39 )

Tady se zase sešlo slepic a krys, to není normální. Chudák máma a všem co ji černí nakopat.

Zobrazit celou diskusi