Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pokud nemůžete pít vestoje, musíte ven! vyhodili vozíčkáře z baru

Autor: shp - 
30. ledna 2015
05:31

Do baru v britském Birminghamu přijel na kolečkovém křesle, aby se osvěžil. Kamarádi vynesli Troye Hitchinse (20), který trpí dětskou mozkovou obrnou, po schodech nahoru, ale tam mu barmani řekli, že jestli se nemůže postavit, nemá tam co dělat. Nemocného mladíka pak obzvláště ponižujícím stylem vynesli ven.

Už samotný příchod byl pro britského mladíka, který se pohybuje většinu času na kolečkovém vozíku, nepříjemný. Výtah v podniku byl totiž rozbitý.

Kamarádi ho ale vynesli v hospodě nahoře k baru, kde na Troye čekala studená sprcha. Přišli k němu dva vyhazovači, kteří mu oznámili, že pokud nemůže pít vestoje, nemá tam co dělat.

Šokovaného vozíčkáře pak vynesli ven, jeho kamarádi si celý potupný incident nafotili. „Cítil jsem se trapně, cítil jsem se vážně trapně, když mě zaměstnanci snášeli dolů po schodech. Cítil jsem, že mě každý sleduje,“ prohlásil Troy.

„Nehádal jsem se, když řekli, že můžu zůstat jen, když budu stát, protože nejsem hádavý typ,“ dodal mladík, který může stát jen o berlích. „Co by řekli slepému člověku, že může zůstat, jen když bude vidět?“ táže se nahlas Troy.

Podle majitele hospody byl Troy snesen dolů kvůli bezpečnostním rizikům. Kdyby v podniku propukl požár, nemohl by uniknout výtahem. Troy byl prý vítaný v přízemní sekci hospody.

jana999 ( 30. ledna 2015 17:07 )

já si spíš myslím, že ten dotyčný vůbec neměl lízt nahoru, když v přízemí je taky hospoda, jenže cugán z toho chce něco vytřískat

univerzalnizena ( 30. ledna 2015 13:06 )

kdesiiiiiiiiiiiiii smortis69 tim krovinodřezem lasko počebuju voholit pi.zdu

tgbb. ( 30. ledna 2015 12:42 )

Měli tam ceduli "Romům a chromajzlům vstup zakázán"? Neměli.

zigzag ( 30. ledna 2015 10:25 )

Byl pojizdnej? Byl a pesky domu by tezko odesel po svych

cipisek134 ( 30. ledna 2015 10:13 )

tgbb.: A nebo defenestrovat.

Zobrazit celou diskusi