Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Bývalý člen al-Káidy o životě v Guantánamu: Znásilňovaly mě ženské dozorkyně!

Autor: shp - 
22. ledna 2015
06:15

Mohamedou Ould Slahi (44) přísahal věrnost al-Káidě, ale tvrdí, že v roce 1992 z teroristické organizace odešel. Jenže po 11. září 2001 skončil ve vězení. Údajně byl zapleten do neúspěšného bombového atentátu v Los Angeles. Nakonec skončil ve vězení v Guantánamu, kde zažil bití, ponižování, a dokonce znásilňování. Jak se svěřil svému deníku – sexuálně ho zneužily ženské dozorkyně.

Mauritánec přísahal věrnost al-Káidě v roce 1990, když se přestěhoval do Afghánistánu. Tehdy se po jejím boku postavil sovětskému režimu. Jenže tvrdí, že od teroristů po dvou letech odešel. Zatčen byl za zmařený bombový útok na Los Angeles.

Zadržován byl v Mauritánii, Jordánsku, Afghánistánu, kde byl všude vyslýchán. V roce 2002 skončil v Guantánamu, kde zažil podle svých slov děsivá muka. Ta popsal ve svém deníku, který nyní ve Spojených státech vyšel jako kniha. A to po šesti letech soudních bitev a se spoustou začerněných vět.

Muž v deníku popisuje, že ho dozorci bili na potkání. Kdykoliv k tomu měli příležitost. Jenže to nebylo vše. Mohamedou se stal terčem i sexuální šikany a znásilňování. „Dvě ___ si svlékly své blůzy a začaly na mě mluvit nejrůznější sprosťárny, které si jen dovedete představit. To mi ale tolik nevadilo,“ píše Mauritánec ve své knize.

„Co mi ublížilo nejvíc, bylo, že mě nutily do sexu ve třech v co nejvíce ponižující podobě. Obě ___ se na mě přilepily, jedna doslova zepředu, druhá, starší ___ zezadu a třela se svým tělem o mé. Obě na mě v jeden čas mluvily sprosťárny a hrály si s mými intimními partiemi,“ popsal znásilnění.

„Teď tě naučíme skvělý americký sex,“ řekly pak podle knihy dozorkyně Mauritánci. Knihu představil vězňův bratr Yahdih Ould Slahi ve Velké Británii. Společně s právníky bojuje za bratrovo propuštění. Zda mu v tom však zveřejnění deníku pomůže, je nejisté.

japos22 ( 22. ledna 2015 20:41 )

Usačky jsou věčně neukojené - viz pgga

kramnynahrad ( 22. ledna 2015 16:56 )

 Muze byt docela rad kuk jeden usata ze to byly dozorkyne a mohl si to uzit,horsi by bylo kdyby ho znasilnili dozorci ;-)

abaron ( 22. ledna 2015 16:37 )

dopadlo to za 2 ... sopliak drzý

tgbg ( 22. ledna 2015 16:36 )

On je to vlastně chudák. Rusáci ho přemluvili k terorizmu, aby mohli páchat zvěrstva na Ukrajině a oni mu vězeňkyně honili klacka až do vyhonění.

tgbb. ( 22. ledna 2015 15:39 )

Úchylácké vlhké sny.

Zobrazit celou diskusi