Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hrdiny jsme najali my: K útoku na Charlie Hebdo se přihlásila Al-Káida z Jemenu!

Autor: shp - 
14. ledna 2015
11:25

K atentátům na francouzský satirický týdeník Charlie Hebdo se přihlásila teroristická organizace Al-Káida z Arabského poloostrova (AQAP). Dva útočníci před týdnem zabili 12 lidí, z nichž většina byli členové redakce. Před smrtí se teroristé sami přihlásili k tomu, že je vyslala AQAP.

Dnes se na internetu objevilo video, na němž jeden z vůdců této nejobávanější z buněk Al-Káidy Násir bin Alí Anasí potvrzuje, že atentátníky vyslala jeho organizace.

„Ty hrdiny jsme najali my, abychom pomstili Proroka. Útok jsme naplánovali a oni jej vykonali,“ sděluje Anasí. Pohrozil dalšími „tragédiemi a útoky“, protože Francie podle něj patří k „satanově straně“.

Atentátníky byli francouzští bratři Chérif a Said Kouachiové, kteří prošli výcvikem v Jemenu. Televizní stanice CBS dnes oznámila, že Said se v roce 2011 vrátil z Jemenu s 20 000 dolary (482 000 Kč), z nichž měla být pařížská operace financována.

Video Zprávy: Hon na bestiální vrahy z Paříže. Evropa pláče, zabili svobodu!  - Blesk TV
Video se připravuje ...

pozorovatel2013 ( 15. ledna 2015 20:05 )

Poučení z historie jsou často neuvěřitelně jednoduchá a lapidární, ale přece vše, všechny naše schopnosti logického myšlení často přehlédneme nejzákladnější a zcela nekomplikované závěry: svým mlčením se mírumilovní muslimové stali zcela irelevantními. Mírumilovní muslimové se stanou našimi nepřáteli, jestliže nepozvednou svůj hlas, protože se stejně jako Dr. Tanay jednoho dne probudí a zjistí, že se dostali do područí fanatiků a že"nastal konec světa". Mírumilovní Němci, Japonci, Číňané, Rusové, Rwanďané, Srbové, Afgánci, Iráčané, Palestinci, Somálci, Nigerijci, Alžířané a mnozí další zemřeli, protože mírumilovná většina nepromluvila, až pak bylo pozdě. Pro nás, kteří to vše sledujeme, aniž bychom se angažovali, platí, že musíme dávat pozor na jedinou skupinu, která se počítá: na fanatiky, kteří nás...!!!!!...ohrožují....!!!!!!!!... náš způsob života..!!!!!. Žádná mešita ani minaret v Evropě..!!!!!, pokud nebude stejné množství katolických kostelů v arabském světě a také stejné množství katolíků..!!!!! Pedofily civilizovaný svět trestá..a co muslimové, kteří souloží 8 leté dívky a mají s nimi děti, co Mohamed, jejich bůh, také měl 8 letou., také byl pedofil.!!!! Přeje si někdo z Vás, aby za dvě desítky..!!!! let souložil nějaký muslimský stařec Vaše vnučky a pravnučky, aby je kamenovali, zabíjeli, polévali kyselinou, prováděli ženskou obřízku..?!!!! A konečně: každý, kdo pochybuje, že se jedná o závažnou záležitost. A kdo vymaže tento mail, aniž by ho poslal dál, ten se podílí na pasivitě, která dovoluje, aby problémy narůstaly.

pozorovatel2013 ( 15. ledna 2015 19:38 )

znovu a znovu různí experti opakují, že Islám je náboženství pokoje a že velká většina muslimů si přece přeje jedině žít v míru. I když toto laické ujišťování může být pravdivé, nemá pražádný význam!!!! Je to bezcenné šidítko, které nám má umožnit, abychom se cítili lépe a aby se poněkud zmenšil (psychický) účinek fanatického řádění ve světě ve jménu...Islámu..!!!!!!!!!!!!. Je skutečností, že v současné fázi dějin vládnou Islámem fanatici. Jsou to fanatici, kdo vedou každou z 50 válek, které zuří ve světě. Jsou to fanatici, kdo systematicky masakrují křesťany či příslušníky domorodých kmenů v Africe a postupně utápějí kontinent v přívalu Islámu. Jsou to fanatici, kdo spouštějí exploze bomb, usekávají hlavy, vraždí nebo zabíjejí z důvodů cti.Jsou to fanatici, kdo přebírají mešitu po mešitě. Jsou to fanatici, kdo se zápalem šíří kamenování a věšení obětí, znásilňování, zabíjení, polévání žen kyselinou, likvidací homosexuálů..... Jsou to fanatici, kdo učí mladé zabíjet a stát se sebevražednými bombovými .........zabijáky.... Obtížně měřitelnou skutečností je, že mírumilovná většina, mlčící většina....!!!!!!!!!" .....je vyděšena a je vyřazena. Komunistické Rusko sestávalo z Rusů, kteří chtěli pouze žít v míru, a přesto komunistické Rusko bylo odpovědno za vraždu asi 20 milionů lidí. Ohromná populace Číny byla rovněž mírumilovná, ale čínským komunistům se podařilo zabít ohromujících 70 milionů lidí. Průměrný Japonec před druhou světovou válkou rozhodně nebyl sadistickým válečným štváčem. Přesto si Japonsko vražděním a krveprolití mrazilo cestu Jihovýchodní Asií v orgii zabíjení, které zahrnovalo systematické vraždy 12 milionů čínských civilistů; většinou byli zabiti šavlí, lopatou a bajonetem. Kdo by mohl zapomenout Rwandu, která se zhroutila v krvavém zabíjení. Není snad možno tvrdit, že většina Rwanďanů byli mírumilovní lidé? Poučení z historie jsou často neuvěřitelně jednoduchá a lapidární, ale přece vše, všechny naše schopnosti logickéh

kluk.z.moravy ( 14. ledna 2015 18:37 )

oslomrdi

marmat ( 14. ledna 2015 18:00 )

HRDINSTVÍ ??? ...A ZA KOLIK...??? 20 let sdílet pohodlí azylu a pak jim to oplatit= resp. "vytmavit" !!! To je ale hnus.

stanislavhahn ( 14. ledna 2015 17:44 )

Tito lidoopi chtějí z naší zeměkoule udělat planetu opic.

Zobrazit celou diskusi