Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, déšť 21°C

Veselé Vánoce? Jak pro koho! Edice domácí mazlíčci

Autor: dce - 
24. prosince 2014
15:48

Každý, kdo má doma kočku nebo psa (nebo malé dítě), asi každý rok zvažuje, jak naložit s vánočními dekoracemi a především stromečkem. Nejlepší možností je nemít je vůbec, ale to tak trošku nejde. A tak většinou trpíme nejrůznějšími újmami od povalených stromečků, strhaných ozdob a otevřených dárků. Ale stejně je máme rádi!

Taky se vám někdy zdá, že se vám vaši mazlíčci snaží za každou cenu zkazit Vánoce a radost ze svátků. Může vás těšit, že nejste sami. Asi neexistuje majitel kočky, který by stromeček buď neobehnal plotem, nebo netrpěl ztrátou většiny vánočních ozdob, případně i stromečku.

Je to ale tvrdá realita - kočky po stromku šplhají, skrývají se v něm, hrají si s ozdobami, psy zase zajímají jedlé ozdoby nebo ještě lépe dárečky pod stromkem. A pak to dopadá tragicky - jenže pokusy našich miláčků zkazit nám Vánoce jsou nakonec vždy zmařeny chytrým výmyslem, jak jim v tom zabránit.

nemocna ( 26. prosince 2014 08:16 )

Kočičky miluji a měli jsme jich i šest a také dva pejsky, nikdy se nic nestalo se stromečkem nebo dárky, žádná ozdoba se nerozbila, co to plácají za nesmysly že vše zničí, nebo že lezou po stromečku když to není pravda, co je zajímá je spíš cukroví a to se dá jednoduše přikrýt folií, KRÁSNÉ SPOKOJENÉ VÁNOCE VŠEM I JEJIM MAZLÍČKŮM, NEZAPOMENTE I NA TY V ÚTULCÍCH

vasek711 ( 25. prosince 2014 06:22 )

ja taky.

Zobrazit celou diskusi