Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rodina se strachuje o Jitčin život: ZMIZELA před třemi týdny!

Policie pátrá po zmizelé Jitce Vlasákové (45)
Policie pátrá po zmizelé Jitce Vlasákové (45)  (Autor: Policie ČR)
Autor: simao - 
10. prosince 2014
19:18

Thriller Zmizelá uchvátil čtenáře a diváky v kinech. Jenže tohle není románová fikce, ale česká realita. Také Jitka Vlasáková (45) zmizela. Neznámo kam, rodina ji neviděla již tři týdny. Policie po ženě pátrá a má prý důvodné podezření, že se Jitka stala obětí násilného trestného činu!

„V úterý 18. listopadu jsme přijali oznámení o pohřešování této ženy, tehdy nám maminka ženy sdělila, že již několik dnů dceru neviděla a nemá o ní žádnou zprávu. Získali jsme informace o jejím posledním pohybu, a to v neděli 16. listopadu 2014 kolem 8:30 – 10:00 hodin, kdy žena odjela z Králova Dvora, z ulice Na Horizontu do Prahy, kde se měla setkat s přáteli,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Zatloukalová. 

Středočeská policie nyní po ženě pátrá. „Odvést do Prahy ji měl její bývalý přítel osobním vozidlem tovární značky Renault Scenic registrační značky AKN 99-64, stříbrné metalízové barvy. Dále měla pokračovat do Prahy – Zličína, kam již s největší pravděpodobností nedorazila,“ dodala mluvčí.

Jitka Vlasáková je vysoká asi 160 centimetrů, hubená, s tmavě hnědými vlasy střední délky a česanými na patku. Má zelené oči, na sobě měla fialový kabát. „Vzhledem ke zjištěným informacím máme důvodné podezření, že se pohřešovaná žena mohla stát obětí násilného trestného činu,“ prozradila mluvčí policie, která žádá občany o poskytnutí jakékoli informace k osobě a pohybu pohřešované Jitky Vlasákové dne 16. listopadu, případně z pozdější doby. Informace je možné sdělit na lince 158, příp. tel čísle 601 572 474.

Zobrazit celou diskusi