Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Expřítelkyně uprchlého Nováka: Bojím se ho! Policie hlídá její dům

Autor: ljš - 
29. listopadu 2014
20:53

Nevěděla, s kým žije! Bývalá přítelkyně uprchlého vězně Jana Nováka neměla o jeho kriminální minulosti nejmenší tušení. Jejich rozchod ale zřejmě odstartoval jeho poslední běsnění, za které ho soudce poslal na osm a půl roku za mříže. Díky neschopnosti dozorců ale utekl a jeho expartnerka tak žije v obrovském strachu.

"Od konce února o něm nevím... Jen to, co vidím, slyším v televizi,“ řekla reportérce TV Nova žena. Že je Novák podmínečně propuštěný z vězení za násilnou trestnou činnost, v době jejich vztahu vůbec netušila.

Když se s ním ale rozešla, odstartovala v něm nebývalou agresivitu. Tu naštěstí pro ni neprojevil vůči ní, ale vybral si náhodné oběti. Zřejmě kvůli nedostatku peněz se vydal loupit a během tří hodin přepadl hned tři lidi.

Nejprve zbil vietnamského prodavače ve večerce, pak napadl číšnici v čínské restauraci a nakonec málem zabil ženu, kterou si vyhlédl na ulici. Brutálně do ní kopal, doslova s ní házel a mlátil jí hlavou o chodník.

Od chvíle, kdy vyšlo najevo, že Novák z vězení utekl, prožívá jeho bývalá přítelkyně i obec, kde bydlí, obrovský strach. Její dům proto nepřetržitě hlídá policie.

aranka.erbova ( 1. prosince 2014 07:15 )

to je stejné,jako když nějaký chytrák řekně,že ten kdo si dá 3 dvojky vína denně je alkoholik Tak to v tomto českém bordelu je 90% alkoholiků

moiaza ( 30. listopadu 2014 12:26 )

 Pleskové žvásty. Pokud rozchod odstartoval agresivitu, musel by být v republice každý druhy, nebo třetí člověk agresivní.

gogo ( 30. listopadu 2014 12:04 )

Dříve stačil občanský průkaz. Bylo v něm vše. Kolika zaměstnáními dotyčný prošel, zda byl na vojně, zda je ženat, zda má děti, zaznamenány byly i děti nemanželské, zda byl očkován proti tetanu, zda seděl v base atd.. Dnešní občanky jsou přímo k smíchu..

gogo ( 30. listopadu 2014 12:01 )

I Ty chlapče. I Ty..

gogo ( 30. listopadu 2014 12:01 )

Přesně tak..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání