Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Džihádisté z donucení: Teroristé z Islámského státu zajaté muže mučili a zfetovali!

Autor: štš - 
30. října 2014
19:40

Vyhrožovali jim zabitím jejich příbuzných, když se k nim nepřidají. Před bojem je vždy zfetovali, aby se nebáli smrti. A vyžívají se v řezání hlav a rukou… Takové praktiky panují podle zajatých dižhádistů v řadách bojovníků Islámského státu.

Americkému televiznímu reportérovi se podařilo uskutečnit rozhovor s trojicí islamistů, které zajali Kurdové na severu Sýrie. Z jejich odpovědí se slabším povahám může udělat mdlo.

Služby bojovníků si džihádisté kupují penězi i výhružkami. „Říkali, že kdybych se k nim nepřidal, vyvraždí mou rodinu. Také nás lákali na peníze, za svůj první bombový útok jsem dostal 3600 dolarů,“ popisuje psychický teror vězeň Sulejman.

Jeho kolega Kareem, kterému je teprve 19 let, zase objasnil, jak velitelé připravují své válečníky na bitvy. „Pokaždé nás zfetovali, dávali nám různé halucinogeny. Prý proto, abychom se nebáli smrti,“ tvrdí muž, který na kameru ukázal i obří jizvy na břiše. „Během roční služby mě třikrát trefili,“ vysvětluje.

Podle posledního zajatce, bývalého učitele Jabera, se teroristé vyžívají v mučení: „Kdo se nepodvolí islámskému právu, je odpadlík. Stačí malá záminka, dokonce i ženám, které si zapomenou zahalit tvář, řezali hlavy a ruce.“

Všichni muži teď prý litují, že se k džihádistům přidali a prosí za odpuštění. Kurdové však tvrdí, že kdyby je pustili, vráti se zpět k vrahům z IS…

bandour ( 31. října 2014 07:45 )

Máte můj plný souhlas, včetně našich blbek co s nimi žijí.

tarot666 ( 31. října 2014 07:14 )

Pokud se islamisté vraží ve svých fanatických zemích,je mě to buřt,jediné co mě nadzvedne,je to,že jim tady v ČR povolí pobyt a vůbec privilegia jako mešity,shromáždění, atd.-okamžitě vyhostit všechny muslimy z ČR

gabreta ( 30. října 2014 20:26 )

Po výslechu okamžitě ušmiknout makovici, všechno natočt a poslat na veřejný sítě!! Starý přísloví říká "Na hrubej pytel, hrubá záplata!!

Zobrazit celou diskusi