Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sen teroristů: Muži z Islámského státu si chtějí vzít blonďatou Američanku!

Autor: shp - 
10. října 2014
18:32

Narodila se v americkém Texasu, byla vychována jako křesťanka, má typický jižanský přízvuk a její tělo zdobí tetování. Krásná blondýna Jennifer Williams přesto konvertovala a stala se muslimkou. Korán viditelně propaguje na Twitteru, čehož si všimli i teroristé z Islámského státu, kteří z ní chtějí udělat svou nevěstu.

Jennifer pracuje v americkém Washingtonu jako analytička zahraniční politiky. Její práce ji přivedla i ke Koránu, který musela přečíst. Náboženské texty jí ale učarovaly a našla se v nich.

„Pardon. Přečetla jsem si Korán, abych se dozvěděla o víře teroristů, ale nakonec to skončilo konvertováním k islámu,“ napsala Jennifer na svém Twitteru. I když veřejně sympatizuje s islámem, praktiky zvířat z teroristické organizace Islámský stát vždy tvrdě a veřejně odsuzovala.

K jejímu překvapení ji však teroristé i přes její postoj k nim zbožňují a zahlcují ji žádostmi o ruku. „Vypadáš krásně v hidžábu, vezmeš si mě?“ napsal jeden muž patřící mezi lidi, kteří vězňům uřezávají zaživa hlavy.

djaba ( 11. října 2014 19:47 )

sakajeva - skvělá dedukce. Skutečně ,chlap když má roupy zvlčí a jedině matriarchát držel po tisíciletí vyspělé civilizace na výši.Pak se to tam na východě zvrtlo a je to tam takové jaké je .

sakajeva ( 11. října 2014 08:52 )

Však ono jí to přejde. Těm chlapům se nedivím, když má jeden 4 ženy, tak zákonitě další 3 nemají žádnou. Pak jim z toho hrabe a srocují se v teroristických organizacích. Co taky mají dělat, že. Možná, kdyby měl každý jednu ženu, ty ženské by je postavily do latě a bylo by po teroristech. Třeba ta dáma chce být první vlaštovkou, která opravdu dokáže vymýtit terorismus.

mandat ( 11. října 2014 05:24 )

Az teroristi zjisti, ze je odbarvena blondyna, tak ji poslpu s bombou do nakupniho strediska.

ninunka ( 10. října 2014 21:23 )

to je toho -jedna Američanka konvertovala To u nás po sametu všichni cikáni konvertovali k tuleňům- a taky na pohodu

abcd.adcb ( 10. října 2014 20:16 )

Myslíš, že to s ní udělají stejně jako s tvoji mámou?

Zobrazit celou diskusi