Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Motorkáři vs. teroristé: Muži na rychlých strojích chtějí zlikvidovat Islámský stát!

Autor: shp - 
17. října 2014
18:10

Jsou to drsní muži, kteří se ničeho ani nikoho jen tak nezaleknou. Nizozemští motorkáři z nechvalně proslulého gangu No Surrender (Nevzdat se) se rozhodli, že se nebudou věnovat jen svým mašinám a bitkám s nepřátelskými motorkáři, ale pokusí se udělat ze světa bezpečnější místo. Vyrazili do boje s teroristy z Islámského státu!

Po Islámském státu nyní jdou nejenom vojáci armády Spojených států a jejich spojenci, ale i minimálně tři motorkáři ze země tulipánů. Ti odcestovali do Iráku a Sýrie, aby se přidali ke Kurdům, kteří bojují s teroristy tváří v tvář.

Členy nechvalně proslulého gangu by ještě před časem čekal legální postih, ale nyní je nic takového nečeká. „Přidat se k zahraničním ozbrojeným silám byl dříve trestný čin, ale již to není zakázané,“ prohlásil nizozemský právník Wim de Bruin.

Islámský stát je navíc teroristická organizace a jen těžko si představit, že by motorkáře za boj s těmito neřády chtěl někdo soudit. „Pokud nebojují proti Nizozemsku, nedopouští se trestného činu,“ dodal de Bruin. Pokud by se však účastnili mučení nebo znásilňování, soudu se nevyhnou.

„Velkým rozdílem by však bylo, kdyby se někdo chtěl přidat k Islámskému státu, který je evidován jako teroristická skupina. Jen přípravy připojení k nim by bylo možné považovat za trestný čin,“ doplnil nizozemský právník.

Jaký je v současnosti postup motorkářů, není známo. Na Twitter si však již jeden z nich umístil fotografii přímo z Iráku, na které je vyfocen ozbrojený se spolubojovníkem v Iráku.

tymitaky ( 17. října 2014 21:30 )

Až se vrátí proti komu budou bojovat?

didiana18 ( 17. října 2014 20:37 )

Idu boovat a su si vedomi ze aj na istu smrt. Ale idu a veria ze ostatni si z nich zoberu priklad a pridau sa. Co robia americania? Preco sa nespoja vsetci na svete a poslu pozemne vosko aby tych chorych vrahov v kazdej diere nasli? Tych muzov obdivuem!!!!

berlin71 ( 17. října 2014 19:35 )

Dobry napad skinheads a rasisti vsech zemi se muzou k nim pripojit. Udelaji alespon jednou dobry skutek v prospech nas vsech . Tam muzou svou agtresi vymlatit na Islamistech.

japos22 ( 17. října 2014 19:33 )

Asi chtějí nepřítele překvapit nájezdem na motorkách - proti dělům to asi nebude stačit.

jerry ( 17. října 2014 19:03 )

Tak tím bychom měli teroristy vyřešeny.

Zobrazit celou diskusi