Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Monika Lewinsky po 13 letech promluvila o aférce s Clintonem: Zamilovala jsem se do svého šéfa!

Autor: shp - 
21. října 2014
21:00

Celá Amerika ji nenáviděla, když prasknul její románek s někdejším prezidentem Billem Clintonem. Nyní někdejší stážistka v Bílém domě Monica Lewinsky (41) po 13 letech mlčení veřejně o vztahu ke Clintonovi promluvila. Přiznala, že se do něj kdysi zamilovala...

Lewinská měla s Clintonem techtle mechtle dle vlastních slov v letech 1995 až 1997. Mělo dojít k devíti stykům, přičemž žádný z nich nebyl koitální. Prezidenta, který vše zapíral, nakonec usvědčilo sperma na oblečení Lewinské.

V pondělí předstoupila Lewinsky ve Filadelfii na summitu Forbesu Pod 30 před veřejnost a o celém skandálu promluvila po 13 letech, co o něm naposledy mluvila s médii. „Moje jméno je Monica Lewinsky, i když mi mnozí radili, abych se přejmenovala,“ představila se publiku.

V proslovu, ve kterém se tklivě snažila vylíčit samu sebe jako oběť, popsala své někdejší city „Před šestnácti lety, když jsem opustila kolej, jsem se zamilovala do svého šéfa,“ přiznala poprvé. Následně vylíčila muka, která si musela kvůli skandálu vytrpět.

„V roce 1998, když skandál propukl, jsem se stala ta Monika, se kterou jsem se neztotožňovala,“ líčila negativní obraz medií. Později to ale bylo ještě horší. „Stala jsem se pacientem nula v kyberšikaně,“ prohlásila s tím, že jí dodnes obtěžují lidé na internetu.

Z bolestivých vzpomínek se ale oklepala a šla dál. Nyní se živí vystopováním v televizi i jako módní návrhářka. Skandál s ženatým prezidentem jí ale už nikdo nikdy neodpáře.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

salto ( 22. října 2014 08:18 )

Asi jí došly chechtáky, no a mezi námi není to jediná ženská která ho někomu přeblafla

salto ( 22. října 2014 08:15 )

To je horší jak podebraná pata

zdrclamrdka ( 22. října 2014 06:37 )

nejvíc na světě je m r d k y

kapturek ( 22. října 2014 05:14 )

par x vyhulila ocas clintonovi a takove divadlo kolem toho vsichni delaji jako by ho privazala k zidli a vykourila proti jeho vuli

ninunka ( 21. října 2014 23:48 )

neměla , na to neměl Clinton ani věk, ani správný zdravotní stav

Zobrazit celou diskusi