Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Lewinská po 17 letech promluvila o aféře s Clintonem: Chtěla jsem se zabít!

Autor: kat - 
9. května 2014
08:46

Kvůli aféře s exprezidentem USA Clintonem (67) zná Moniku Lewinskou (40) každý. I tak si po jejím provalení sáhla na dno a až teď o tom dokázala promluvit!

Aféra s prezidentem koncem 90. let udělala z Lewinské celebritu – mluvil o ní celý svět, slavné jméno jí pomohlo uvést na trh vlastní kolekci kabelek a stala se tváří dietářské společnosti, pod jejímiž křídly shodila 20 kilo. Vystupovala v televizních pořadech a Američané ji začali mít rádi i přesto, že málem rozvrátila manželství jejich prezidenta.

Sama Monica ale tak růžově nevidí. Stále se našli lidé, kteří v ní viděli zlatokopku, která zneužila tehdy nejmocnějšího muže světa pro své zviditelnění.

Nedostala práci

„Nikde mě nechtěli zaměstnat, pověst mi zničila kariéru,“ stěžuje si Lewinská, která před vším raději utekla studovat do Londýna. „Kdybych tenkrát tušila, co mě čeká, nedělala bych to. Lituji toho. Ano, skutečně té aféry hluboce lituji!“ svěřila se prestižnímu časopisu Vanity Fair.

„Je čas spálit baret, zakopat modré šaty a jít dál,“ žertuje ve své zpovědi. Právě v takovém oděvu si ji totiž všichni pamatují jako Clintonovu milenku. Na šatech se navíc našla usvědčující skvrna...

„Matka mě zavrhla, kamarádi zatím založili rodiny, byla jsem na všechno sama. Ten tlak byl nesnesitelný, chtěla jsem se zabít,“ popisuje svá traumata Lewinská.

Už nechce škodit

Ptáte se, proč Monica o svém vztahu s Clintonem promluvila právě teď? I na to má odpověď: „Nechtěla jsem Hillary uškodit v prezidentských volbách. V roce 2016 chce znovu kandidovat. A dalších osm let už mlčet nedokážu. Chci tu kapitolu svého života uzavřít a žít normální život.“

Uživatel_5646758 ( 9. května 2014 17:12 )

velká kuřačka emerických prezidentu

salto ( 9. května 2014 15:11 )

Jenom říkám, že je šmudla, protože každá ženská by si tu sukni vyprala, jenomže Monča je čuně a bůhví kde tu sukni měla - pokud nevíš o co jsde - zapátrej vosle

salto ( 9. května 2014 13:29 )

Šmudla jedna ušmudlaná, bůhví jak dlouho si schovávala zasemeněnou sukni aby se "proslavila" a najednou toto

majojo ( 9. května 2014 09:56 )

 Po sedmnácti letech už může plácat cokoli.

morisejko ( 9. května 2014 09:14 )

Monika je krasna zena

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa