Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Clinton má prsatou milenku, která k němu jezdí, když Hillary není doma! Tvrdí skandální kniha

Bill Clinton prý udržujuje poměr s prsatou blondýnkou, které jeho ochranka dala přezdívku Energizer (ilustrační foto)
Bill Clinton prý udržujuje poměr s prsatou blondýnkou, které jeho ochranka dala přezdívku Energizer (ilustrační foto)  (Autor: profimedia.cz)
Autor: šim - 
22. července 2014
13:05

K nohám mu nepadla pouze nejslavnější stážistka Monica Lewinsky, Bill Clinton prý udržuje poměr s vnadnou blonďatou ženou, jíž dala jeho ochranka přezdívku Energizer! Toto a mnoho dalších „odhalení“ přináší nová skandální kniha o tajemství amerických prezidentů, která dal k dobru nejmenovaný tajný agent.

Knížka amerického novináře Ronalda Kesslera, který má na kontě už pár podobných a velmi úspěšných titulů, vtrhne na pulty knihkupectví sice až začátkem srpna, již nyní se z ní v rámci dobře řízené propagace začaly objevovat první detaily a pikantní ochutnávky.

Blonďatá Clintonova milenka ho prý navštěvuje tak často, že jí jeho ochranka dala přezdívku podle názvu baterií Energizer. Podle svědectví tajného agenta, o jehož historky se kniha opírá, pohledná a velmi pěkně vyvinutá blondýna přijíždí mnohdy jen pár minut poté, co Hillary odjede.

Jezdí vlastním terénním vozem a během jejích návštěv není dodržován prý žádný protokol (ten si nejspíš exprezident kontroluje sám). „Nezastavujte ji, nepřibližujte se k ní, jen ji nechte projet,“ zněl prý pokyn k novému nejmenovanému zaměstnanci, když v Clintonově ochrance začínal. Za toto diskrétní zacházení jim tajemná blond žena občas prý přinese koláč nebo krabici sušenek.

Autor knihy také popisuje spolupráci ochranky Hillary s tou Clintonovou. Když se prý ministryně zahraničí vrací domů, ochranka to hned hlásí, takže Bill má dost času na to Energizer vyprovodit a zamést stopy. Jednou prý varování přišlo pozdě, že Billovi muži měli co dělat, aby z toho nebyl oheň na střeše.

Mluvčí Billa Clintona na dotazy listu New York Post nereagoval, mluvčí Hillary se jenom podivil: „Další kniha?“ Čímž konverzaci považoval zřejmě za ukončenou.

avalon45 ( 22. července 2014 16:38 )

Když mu dá, on jí dá taky. Spokojenost na obou stranách. Ať si děda užije. Ona mu nabije baterky. Tak to má být. A komu to vadí, ať jde do P***le.

salto ( 22. července 2014 15:56 )

Správně, a pořádně bušit do kožešiny

mandat ( 22. července 2014 14:38 )

To neni nic noveho. Bill je neplodny, tak jejich dcera neni jeho. Neni jeji biologicky otec.To se k Blesku jste nedostalo.

rucnikvolamydlo ( 22. července 2014 14:20 )

Má recht, co ze starou babou

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa