Bill Clinton údajně pozval na rande britskou modelku a herečku Elizabeth Hurley. Jejich setkání vyústilo v jednoroční aférku založenou na sexu, tvrdí herec Tom Sizemore na pásce, již přinesl server Radar Online.

Sizemore na ní popisuje, jak k celému seznámení došlo. Údajně se s Billem Clintonem setkali v Bílém domě na promítání filmu Zachraňte vojína Ryana, v němž Sizemore hrál. Prezident herce požádal o telefonní číslo Liz Hurley dosti nevybíravým způsobem: "Dej mi ho, zkur**syne, jsem vrchní velitel Spojených států amerických," řekl podle Sizemora Clinton.

Pak prý hned modelčino číslo vytočil. "Poslouchej Elizabeth, tady je prezident! Nemám na tohle čas. Musím svět chránit před nukleární válkou. Posílám letadlo, aby tě vyzvedlo."

Hurley se v Bílém domě údajně objevila ještě tentýž večer. A jestli došlo na sex? "Co myslíte? Byla tam čtyři dny!" nechal se slyšet Sizemore, s nímž Liz tři roky chodila. Prezident prý Liz řekl, že s manželkou Hilary má platonický vztah.

Románek pak milenci udržovali asi rok, dokud Clinton nepřestal svou milou kontaktovat. Údajně proto, že k ní začal něco cítit a nechtěl, aby se věci zkomplikovaly.

Liz Hurley se k aféře vyjádřila jako první - velmi odmítavým způsobem. Svým fanouškům na Twitteru vzkázala: "Naprosto směšné historky o mně a Billu Clintonovi. Vůbec to není pravda. Už je to v rukou mých právníků."

Jediné doložené setkání Billa Clintona a Liz Hurley se podle jeho mluvčího událo v roce 2001 v plážovém domě v Santa Monice, kde byla kromě nich spousta dalších celebrit, napsal Daily Mail.