Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Obama má milenku? Prezident vysvětloval červenou rtěnku na límečku

Autor: simao, ČTK - 
29. května 2013
20:26

Na světlém límečku košile amerického prezidenta se objevila červená rtěnka. A málem z toho byl skandál. Barack Obama se však jal situaci vysvětlit. Není novým Billem Clintonem, nemá svou Lewinskou. Údajně. Kde se tedy rtěnka na jeho košili vzala?

Červený otisk rtěnky na límečku jednoho z nejmocnějších politiků planety neměla na svědomí první dáma Spojených států Michelle Obama, to je jisté. Prezident Barack Obama však z hrozícího maléru nakonec podle všeho vybruslil.

Při recepci v Bílém domě na rtěnku sám s úsměvem na tváři upozornil. S tím, že jde prý o důkaz "neskutečné vroucnosti" pozvaných hostů. "Musím říct, že asi znám pachatelku," dodal Obama a podíval se na mladou zpěvačku Jessicu Sanchez, finalistku pěvecké soutěže mladých talentů American Idol.

Prý se to stalo právě teď, což chtěl Obama dosvědčit. "Chci, aby mi byli všichni svědky. Nechci mít problémy s Michelle. Což je důvod, proč vám to říkám přede všema," řekl Obama hostům.

Nakolik však Obamovy alibi uspokojily první dámu, o tom se agentury nezmiňují. S barackem Obamou však navenek vystupují jako harmonický pár. Setkali se v právnické firmě Sidley Austin, vzali se v říjnu 1992 a mají spolu dvě dcery Maliu Ann a Natashu. A bez obalu se na veřejnosti líbají.

darana ( 30. května 2013 04:00 )

Ona je tak malicka, ako sa mohla dostat k tomu Obamovemu limecku neznamej farby?

cityjail ( 29. května 2013 21:04 )

Howno zpěvačka-píchačku má jako všichni před ním!! Michelle má už hodně najeto...

reknirmareno ( 29. května 2013 20:47 )

Ze by opet Lewinska radila v Bilem dome?

Zobrazit celou diskusi