Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Jsem syn Clintona a černošské prostitutky, tvrdí. Obamu žádá o pomoc s testy DNA

Autor: shp - 
7. listopadu 2016
13:17

Dvě dekády tvrdí, že jeho otcem je bývalý prezident Spojených států amerických Bill Clinton (70). Podle Danneyho Williamse (30) spal s jeho matkou, která pracovala jako prostitutka, hned třináctkrát. Aby přesvědčil Clintona i celý svět o své pravdě, požádal mladý černoch současného prezidenta Baracka Obamu (55) o pomoc.

Danney, který je nyní už sám otcem pěti dětí, se narodil Ann Williams 7. prosince 1985 v arkansaském Little Rocku. Jeho matka si vydělávala prodejem vlastního těla. Podle Danneyho tvrzení si ji Clinton koupil hned třináctkrát. Ona během jejich scházení prý otěhotněla a dítě si nechala.

Mladý muž doufá, že se k němu nakonec jeho biologický otec, za kterého označuje právě Clintona, nakonec přihlásí. Potřebuje však důkaz a k potvrzení otcovství je zapotřebí, aby získal Clintonovu DNA. Nejdřív ho žádal od Monicy Lewinské (43), která s ním měla poměr. Neúspěšně.

Obamu žádá o pomoc

Nyní zamířil na nejvyšší místa. O pomoc se získáním DNA se veřejně obrátil na Baracka Obamu. „Oslovuji Vás dnes, protože vím, že mi rozumíte. Také jste vyrůstal bez otce,“ vzkázal Denney Obamovi. Při proslovu se neubránil slzám. Buďto tedy vážně věří, že je Clinton jeho otec, nebo je dobrý herec.

Prezidente Obamo, vím, že podporujete moji nevlastní matku v prezidentských volbách. Prosím, zeptejte se jí, jestli by nevystoupila a nedokázala, že můj život něco znamená. Že já i moje děti máme u ní také místo,“ dodal Danney. Obama ani Clinton poslední tvrzení a žádost nekomentovali.

zednik ( 7. listopadu 2016 18:36 )

Ale ČEZ to ustojí ne ? Nám internet doufám půjde

zednik ( 7. listopadu 2016 18:33 )

"Synek" už jednou vylezl, když se to s Donaldem houpalo. Jeho matku Bill potkával když chodil běhat, chodili prý spolu pak do křoví . Ale že hned 13x, to tenkrát nepsali Kolik mu Donald zaplatil tentikrát?

grandpen ( 7. listopadu 2016 17:45 )

že se ozval před volbami "synek"

Mixxa ( 7. listopadu 2016 17:43 )

obyčejný blázen. nechápu, proč tolik povyku.

avast ( 7. listopadu 2016 17:19 )

Jen se pořádně koukni!!celej Vladimír

Zobrazit celou diskusi