Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Pedofil, který znásilnil dvanáctiletou dívku: Zaměstnal ho kuchař Jamie Oliver!

Autor: shp - 
17. října 2014
20:00

Když mu bylo 19 let, znásilnil dvanáctiletou dívku. Odseděl si za to čtyři roky v nápravném ústavu pro mladistvé. Teď dostal šanci na nový život, o které se může jiným usvědčeným sexuálním násilníkům jen zdát. Davida Mason (24) zaměstnal známý televizní šéfkuchař Jamie Oliver.

Když bylo Masonovi 19 let, vylákal k sobě pod záminkou hraní videoher dvanáctiletou školačku. Tu pak drsně znásilnil. U soudu se nejdřív hájil tím, že se stykem souhlasila, ale pak vyklopil pravdu, že ji znásilnil.

Soudce k němu tehdy prohlásil: „Věděl jste, že mít sex s takto mladou dívkou je špatné.“ Následně ho poslal na čtyři roky za mříže ústavu pro mladistvé, které si Mason odseděl. Jako vyučený kuchař se po propuštění začal poohlížet po práci.

A světe div se, získal ji v restauraci Jamieho Olivera, slavného televizního šéfkuchaře. Ten o jeho temné minulosti ví, ale přesto ho hájí. Olivier přes svého mluvčího vzkázal: „Rozhodl jsem se, že si zaslouží šanci!“

sores ( 18. října 2014 10:25 )

Udělá to znovu dobytek, je to psychická porucha!Otázka času než to udělá. Nechápu že ho otec té dívenky ještě nezabil???

Xeen ( 17. října 2014 23:49 )

No hlavně aby se při vaření nedostal třeba k 12 leté ovečce, to by to skopové mohlo dostat originální příchutě....

lobotom ( 17. října 2014 23:12 )

Když ho pustili mezi lidi na svobodu, tak proč by mělo dělat problém že ho někdo zaměstná, pokud tedy nebude pracovat přímo třeba jako pediatr. Asi v tom nebude tak velký problém, jako s tou vraždící krávou co pustili u nás.

japos22 ( 17. října 2014 20:02 )

I pedofil může umět krájet cibuli

Zobrazit celou diskusi