Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šokující! Za znásilnění mu usekli penis: Lid vzal spravedlnost do vlastních rukou

Autor: dce - 
18. října 2014
11:15

Násilné činy a zvláště znásilnění nějaké nebohé ženy je v Indii na denním pořádku. Místní už ale nedokázali podobné věci tolerovat - muže, který se pokusil znásilnit puberťačku potrestali zvláště krutým způsobem.

Ulicemi Ganganagaru se nesly výkřiky, ze kterých tuhla krev v žilách. Místní ale nepředstírali, že nic neslyší. Několik lidí tak zachránilo mladou dívku před jistým znásilněním. Čtyřicetiletého útočníka museli z dívky doslova odtrhnout.

A protože v Indii mají už plné zuby byrokracie a nekonečných soudů, rozhodli se lidé vzít spravedlnost do vlastních rukou. Muže odtáhli do nedalekého řeznictví, kde ho brutálně zbili. Pak mu sekáčkem na maso usekli genitálie, které nechali ležet v prachu na cestě před obchodem.

Tam nechali i silně krvácejícího násilníka, kterého nakonec zachránili lékaři. V těžkém stavu ho odvezli do nemocnice. "Nikdo mu nechtěl pomoci, protože viděli, co mu je. Všichni ví, že je to trest za násilný sexuální čin," řekl jeden ze svědků. Policie s celou věcí ovšem nesouhlasí. "Nemůžete vykonávat tresty na lidech, jak se vám zachce! Ano, tento čin byl odporný a zavrženíhodný, ale zákony platí pro všechny!"


co-teda ( 20. října 2014 14:12 )

To tak jednou takového násilníka dostal do rukou sadista. Vzal ho do dílny a toho jeho lohengrína pevně sevřel do svěráku. Pak se k němu přiblížil s pilkou v ruce a onen přišroubovaný prosil: né, penis nééé. Saďour v klidu přeřízl dotahovák od svěráku a zahodil ho. Pilku vložil do rukou picáka řkouce: Ty si ho uřízneš sám, jdu to tady podpálit.

padamka ( 20. října 2014 08:54 )

Konečně tam má někdo rozum. Klidně bych tak trestala každého a je mi jedno co na to humanisti. Vždyť si takové prase, které ještě z malý holky museli vesničané odtrhnout - nic jiného nezaslouží. Nehledě na ty další případy, které vypovídají o tom, jak si v Indii "dětí" a žen cení. Však ono kdyby se zavedlo něco podobného i v ČR, nejeden perverzák by si své choutky jóo rozmyslel. Protože číst co je schopen udělat dítěti nebo i dospělé ženě nějaký úchyl..tj. k neuvěření.

salto ( 20. října 2014 07:10 )

lobotom ( 19. října 2014 22:18 )

Neurážejte opice! Opice se sice spolu páří chaoticky, ale vždy dobrovolně a nenásilně.

lobotom ( 19. října 2014 22:15 )

Snad mu ho ufikli i s koulema, aby ho přešly hormony a navíc se ten genetický odpad nemohl dál množit.

Zobrazit celou diskusi