Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sestřelili ho!? Boeing na Ukrajině zasáhlo několik objektů zvenku, prohlásili vyšetřovatelé

Autor: shp - 
9. září 2014
10:33

Vše nasvědčuje tomu, že byl skutečně sestřelen! Boeing 777 Malajsijských aerolinií, na jehož palubě zahynulo všech 298 cestujících a členů posádky, zasáhlo zvenčí několik objektů. Prohlásili to dnes nizozemští vyšetřovatelé z bezpečnostního úřadu.

Boeing 777 se zřítil na východní Ukrajině 17 července. Od počátku se objevovaly indicie, že ho sestřelili proruští povstalci, kteří v této lokalitě bojovali s ukrajinskou armádou. Separatisté však od začátku tvrdili, že oni za sestřelením civilního letu nestojí a že jde o provokaci Kyjevu, který na ně chce hodit podezření.

„Letadlo se rozlomilo ve vzduchu po zásahu velkého množství objektů s vysokou energií,“ uvedli vyšetřovatelé ve své předběžné zprávě. Záznamy rozhovorů z kokpitu i data získaná z černých skříněk nenaznačují, že by za pádem letadla byla technická závada nebo chyba pilotů.

Západní zprávy hovořily o tom, že boeing sestřelil raketový systém, jehož střely explodují poblíž cíle a zasáhnou ho šrapnely. Tomu by nasvědčovala i zpráva nizozemských vyšetřovatelů. Ti však přímé sestřelení letounu nepotvrdili.

japos22 ( 10. září 2014 16:43 )

Berline ty fašistická sračko - už jsi pochopil, co je rasismus?

japos22 ( 10. září 2014 16:42 )

Tak to je sraaaačka

rudyptak48 ( 9. září 2014 23:10 )

Když chcete bojovat za komunizmus, tak se přidejte k Rusům na Ukraine a netlachejte tady sra-čky. Chudáci Ukrainci od nepaměti utlačovali ruské mužiky a proto jsou to fašisti. Rusko už od svého prvního cara a mírotvorce Ivana Vasiljeviče Hrozného, sleduje jenom dobro pro své lidi a mír na celém světě a v této politice pokračuje neustále i v současnosti.

tgbb ( 9. září 2014 21:39 )

kanonem prostřílené letadlo MH17 , USA a jejich fašistická junta jsou masoví vrazi http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Se-sestrelem-naseho-letadla-nad-Ukrajinou-to-bylo-upl ne-jinak-Vyplyva-to-z-techto-dvou-pramenu-pise-nejstarsi-denik-v-Malajsii-329942

tgbb ( 9. září 2014 21:38 )

samozřejmě banderovci = teroristi jako kličko, porošenko, jacenuk, tahnibok placení USA spáchali velezradu a zaprodali svou zemi fašistické diktatuře USA ,k moci se dostali jako TERORISTÉ krvavým pučem svrhli demokracii a jako TERORISTÉ USA musí dopadnout ,k obnovení demokracie musí být fašistická junta eliminována jako alkajda

Zobrazit celou diskusi