Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Věštec Vlastík Plamínek: Boeing 777 unesli piloti a všichni na palubě jsou mrtví!

Autor: Ladislav Leimer - 
18. března 2014
19:17

Záhada Boeingu 777 nedá spát nejenom vyšetřovatelům, ale ani lidem, kteří se zabývají esoterikou a nadpřirozenými jevy. Blesk.cz oslovil známého věštce a legendu internetu Vlastíka Plamínka, který nám za pomoci karet a kyvadla zjistil, co se s letadlem stalo. Podle něj za únosem stáli oba piloti a nikdo z cestujících již není mezi živými.

Boeing 777 Malajsijských aerolinek zmizel beze stopy před deseti dny nad Jihočínským mořem. Veškeré pátrání bylo marné, i když se do něj už zapojilo 26 zemí. Výklad karet a kyvadélko však hovoří jasně. Letoun bude nalezen do měsíce. Kdo za únosem stroje stojí, se však přesně zjistit nikdy nepodaří.

Teorii, že za únosem letadla stojí někdo z pilotů, Vlastík potvrdil. „Ano, dokonce oba,“ řekl Plamínek Blesk.cz s tím, že piloty někdo podplatil. Do stroje někdo zasáhl a ovlivnil jeho funkčnost. Zmizení letadla souvisí s terorismem, ne však ve smyslu, že by bylo letadlo odpáleno bombou nebo sestřeleno raketou.

Podle věštby mělo posloužit k teroristickému útoku. Do únosu letadla je zapojeno několik lidí, kteří celou akci koordinovali z pevniny. Částečně zapojená je i čínská vláda, respektive někdo z ní. Na otázku, kde se letedlo nachází, Plamínek odpověděl: „Ve vodě, je v oceánu.“

Při snaze o přesnější lokalizaci Plamínkovi vyšlo, že se stroj nachází severozápadně od Vánočního ostrova, směrem na Srí Lanku. Pokud tomu tak je, znamená to, že Boeing 777 udělal po neplánované odbočce na západ ještě další na jih. Více v našem videu!

Video Vlasta Plamínek ví kde je zmizelé letadlo - Ladislav Leimer, Petr Soukup
Video se připravuje ...

Blesk.cz oslovil i dalšího známého věštce Stanleyho Bradleyho. Podle něj měl kapitán letu duševní poruchu. Za únosem stál právě on a byl domluvený s někým z cestujících. Aby se vyhnul radarům, letěl s boeingem velmi nízko. Únos však nedopadl podle jeho plánu. Více se dozvíte z audiozáznamu.

Video Stanley Bradley tvrdí, že kapitán únos plánoval, ale nakonec mu přeskočilo. - redakce Blesk.cz
Video se připravuje ...

alex0800 ( 19. března 2014 08:45 )

Kolik ještě satanistů - profíků se bude snažit popřít jasné skutečnosti.. Nesnažte se bránit svou sočr. Když umíte otrávit 239lidí a máte pocit, že jste nadlidé, jen přiznejte národu a občanům, jak to ve skutečnosti chodí.. Ale strach vám to nedovolí odhalit Vaše nechutné okultní zločiny maskované sebevraždami, náhodičkami, akcemi jiných stran apod.. Tušíte, že i v této luciferiánské společnosti by jste neměli šanci obhájit své zločiny nejen proti lidskosti.. A co ten útok, ke kterému by mělo býti přemalované unesené letadlo využito? Ten se asi neodehraje, když na něj mnozí vědoucí lidé upozorňují skrze celou společnost.. Opět Vám berou věřící lidé vítr z plachet a možnost použít letadlo k jadernému terorismu na popud USA již vyprchává.. A mi nepřestaneme. Anonymous ukázali směr, ale lidstvo se již zvládne vést i rozhodovat samo a drtit vaše okultní plány nejen modlitbami;-) Cesta je známa tisíce let a jen hlupák nevážící si věčnosti je ochoten sloužit zájmům Zla pro nesplnitelné lži dané Temným, tedy tím uplakaným dítětem, co nechce býti na hanbě samo a proto se snaží stáhnout sebou celý svět Božích dětí.. Bez šancí. Jde o předem prohraný boj a přesto se nechají některé duše zbytečně zlákat na bezcennost..

lillyli ( 19. března 2014 06:59 )

Tak konečně vím, kdo je Vlasta Plamínek. Na JPM ho často zmiňují v článcích i na diskuzích otázkou: Co na to říká VP? Skoro jsem měla dojem, že je to nějaký mentál a on to je věštec!

19.3.1977 ( 18. března 2014 23:30 )

 hmmm....a ještě kde v jake garáží parkuje

franta43 ( 18. března 2014 21:42 )

jo to už tady bylo. Vy a ti vaši věštci http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-pripad-petr-kramny/207420/mraziva-vestba-pro-petra-k-moniku-a-kl arku-zabili-najemni-vrazi.html

sars ( 18. března 2014 21:28 )

 Mela by ho proklepnout FBI,CIA,KGB,MOSSAD a spousta dalsich agentur,nejak moc toho vi,asi spolupa chatel,vestec kdo vi co je zac....

Zobrazit celou diskusi