Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dcera magnáta Romana Abramoviče: Takhle si žije v luxusu!

Autor: shp - 
26. srpna 2014
20:05

Má vše, na co si vzpomene. I když někteří lidé v odlehlých částech Ruska živoří, Sofia Abramovičova (19), dcera miliardáře a majitele fotbalového klubu Chelsea Romana Abramoviče (47), zná život v luxusu. Své soukromí odhalila intimními fotografiemi na Instagramu.

Roman Abramovič je pátým nejbohatším Rusem. Jeho jmění odhadla letos společnost Bloomberg na 14,2 miliardy dolarů. Je tedy nadevše jasné, že svou milovanou dcerku Abramovič zajistí.

Platí jí lekce jízdy na koni, což je Sofiina největší záliba. Koně jsou také jedním z nejčastějších témat, kterými se prostřední z pěti Abramovičových dětí, na sociální síti zabývá. Často se také věnuje pečení a rozebírá své kamarády.

Na Instagramu poodhalila roušku tajemství o svém životě. Kromě populárních selfie zveřejnila několik snímků z rodinného alba, když byla ještě malou dívenkou.

Sofia je vskutku krásná mladá dívka a nebojí se to dokázat fotografiemi, na nichž nosí oblečení s výrazným výstřihem. Ty ale nejsou jediné, čím se na sociální síti chlubí.

Abramovičova dcera se nebála odhalit ani snímky ze svého raného dětství, když byla ještě tatínkova malá holčička. A jak je vidět, Abramovič to umí nejenom v byznysu. Krásná dcera se mu povedla!

marais ( 27. srpna 2014 10:21 )

Abrahamovič akorát financuje CHELSEA ,kde vzal tolik prachů?????????

ropuchaninka ( 26. srpna 2014 22:42 )

tak rudyptak48--skonci kecani a rekni proc si nanasel odvahu riskovat a nekoupil si Chelsea TY---sedis doma na ***i a smradis 24/7

janotta ( 26. srpna 2014 22:11 )

Ona je snad hezká, ale fotr vypadá jak dement !

jahodove_ticho ( 26. srpna 2014 21:25 )

BIbka co si fotí cecky u zrcadla, s hlavou nakřivo... ta se fakt povedla

rudyptak48 ( 26. srpna 2014 20:37 )

K čemu slouží tyhle články Blesku? K rozněcování nenávisti a xenofobie. Jak by každému nebylo jasné, že tihle ruští oligarchové přišli k penězům stejně, jako naši milionáři a tuneláři. Co komunisté nakradli dřívějším znárodněním a zabavením majetků bez náhrady, to si oni šikovně ulili po pádu komunismu. Rozdíl je jenom v tom, že SSSR byla daleko větší země s daleko většími zdroji.

Zobrazit celou diskusi