Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Arabové staví kolonii u Teplic. Češi nám mohou sekat trávu, prohlásil člen muslimské obce

Autor: et, dce - 
22. srpna 2014
15:54

Vlastní kolonii zřejmě chtějí založit Arabové u severočeských Teplic. Místní lázně se jim zalíbily natolik, že v nedalekých Modlanech a přilehlých obcích skoupili více než 60 parcel na výstavbu sezónních domků!

Teplické lázně jsou cílem mnoha Arabů, hotely a penziony ale nestačí. Proto plánují vytvořit na 60 parcelách čtyři kolonie, což se místním nelíbí. „Bude to dobré i pro vaše občany, můžou jim tam uklízet, sekat trávu,“ prohlásil Marej Abbas z teplické muslimské obce.

Za Araby v Teplicích ale Češi uklízejí už teď. „Problém je, že žijí do nočních hodin a s pořádkem nejsou úplně kamarádi,“ řekl teplický primátor Jaroslav Kubera. „Se strážníky chodí tlumočníci, v parcích jsou cedulky, ale každý turnus Arabů musíme znovu »učit«,“ vysvětlil primátor. Zlobu lidí na kolonii ale nechápe. „Pozemky jim neprodalo město, ale soukromníci,“ uvedl.

V Teplicích ale mají jasno – v restauraci Aladdin hromadně podepisují petici proti uznání islámu naším státem. Lidé proti muslimům zbrojí i jinak – baví se teoriemi, jak je naštvat. „Co takhle nakoupit malý čínský prasátka a chodit s nimi po šanovským parku a okolí?“ nebo „Ono je i nasere, když jim kliku od mešity potřete krví vepříka a kosti poházíte před dveře. To už někde bylo a dost je to nasralo,“ vymýšlí obyvatelé, jak uvedl server reflex.cz.

Otázkou je, jak vše nakonec dopadne – prozatím se muslimští turisté podle obyvatel nechovají slušně – jsou hluční a nechávají po sobě nepořádek. Podle Kubery jsou však prozatím Arabové vstřícní, ale i mezi nimi jsou rozdíly. Celá věc je velmi sporná, jak se bude situace vyvíjet ukáže jen čas – přesně se totiž nedá říct, zda Arabové budou ve svých koloniích zůstávat opravdu jen v lázeňské sezóně. 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

AliAlice ( 14. února 2019 12:02 )

Aby to nedopadlo tak,že místní si budou moci sbalit svých pět švestek....a Arabové se domestikují...

medvedice143 ( 10. února 2019 19:11 )

Takže my jim sekat trávu a oni nám hlavy. To jsou vyhlídky !

marconni ( 2. března 2016 00:04 )

Zajímalo by mě,co ty jsi zač.Ale zdá se mi,že jsi adeptka na vypráskání bičem z české republiky,až to začne.Si piš,že to začne.A doufam,že to pak někdo zařídí v tvém případě.A já doufám u toho budu.Ty muslimofilní Lůzo.Jak se jen opovažuješ takhle nyzívat občany ČR.

marconni ( 1. března 2016 23:55 )

Ty jsi fakt vypatlaná k....!Zasloužila bys vypráskat bičem pryč z české republiky hned za všemi příchozími muslimy,nebo těmi,co zde už jsou.Počkej až tě nějakej ten hodnej muslim,vypráší bobra a i ti dirku za.Ale tobě se to,jako muslimofilce ,asi bude líbit,takže jinak.Určitě máš děti třeba.Tak si představ,že se to stane dceři,nejlépe nezletilé,anebo synovi,jelikož oni moc vybíravý nejsou.Si prostě úplně mimo a raději drž jazyk za zuby,když kecáš takovýhle hovna.A zamysly se!!!!!!!!!

elvier ( 2. srpna 2015 12:16 )

 co si to dovolujou?jak je mozne,ze tohle se na uzemi CR toleruje?nerespektuji nase zakony,pravidla,delaji bordel.To je fakt hnus.proc to nevyvlastni.to je fakt sileny.Ja nechci takovyho souseda.Nechci je tady,nepatri sem.

Zobrazit celou diskusi