Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Krutá smrt holčičky (†3), kterou otec zapomněl v autě: Umírala hodinu v šílených mukách!

Autor: lvi - 
13. června 2014
13:43

Tříletá Oliwie, která zemřela poté, co ji vlastní otec nechal uzamčenou ve vedrech v autě, údajně zemřela nepředstavitelně krutou smrtí. Podle serveru Fakt.pl umírala necelou hodinu, když ji postupně začaly vypovídat životně důležité orgány!

Oliwie od samého začátku čelila až padesátistupňovému pařáku v uzavřeném autě. Výsledky pitvy už včera potvrdily verzi, že holčička zemřela na úpal, když ji postupně selhal mozek, ledviny, plíce a nakonec i malé srdíčko. Předtím ale následovaly kruté příznaky dehydratace, blouznění a popálení, které mohlo být pro Oliwii doslova nesnesitelné.

Minimálně prvních patnáct minut po úvodních projevech přehřátí, musela Oliwie trpět nevýslovnou bolestí hlavy. „V počáteční fázi přehřátí se objeví další svalové kontrakce a krevní tlak stoupá prudce. Mohou se také objevit febrilní křeče,“ vysvětlil zmíněnému serveru Jaroslaw Gucwa z okresní nemocnice v Bochnia.

Ztratila i sílu plakat!

Vystrašené a soužené dítě podle všeho brzy ztratilo i sílu plakat. Mozek Oliwie totiž brzy přestal pracovat a ta tak upadala postupně do bezvědomí „U dospělých nastane smrt v důsledku přehřátí v řádu hodin, u dětí je to záležitost méně než hodiny,“ vysvětlil lékař.

topyr ( 14. června 2014 06:26 )

A proč jako? Myslíte si, že by to mrtvé dítě mohl někdo spoznat na ulici?

c3rb3r0s ( 14. června 2014 00:15 )

Očividně to chce vědět obrovské množství lidí, protože obrat médií je v miliardách. Kdyby o tom nikdo nechtěl, vědět tak jsou novináři už dávno na dlažbě. Tady sou zas všichni chytrý jak kdyby snědli Šalamounovo hovno.

c3rb3r0s ( 14. června 2014 00:09 )

Není to kriminální vyšetřování, rozostřovat obličej nemá smysl. A když tak nesnášíš blesk tak proč sem furt chodíš číst jejich články hmm? Pokrytci jako ty sou ta nejhorší verbež.

majojo ( 13. června 2014 22:39 )

Musí, jinak u Líby letí na hodinu.

osetrovatel_pavla219 ( 13. června 2014 20:19 )

U naší feminizované justici to je standartní postup. Ale alimenty mu napaří i na toho králíka, záminka se už nějaká vygeneruje.

Zobrazit celou diskusi