Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Otec nechal syna (†22 měs.) v rozpáleném autě sedm hodin: Nechal ho zemřít schválně?

Autor: shp - 
9. července 2014
06:34

Tragická smrt, kterou zavinil nezodpovědný otec? Teprve 22měsíční Cooper Mills Harris zemřel v přehřátém autě poté, co ho v něm údajně zapomněl jeho rodič. V případu je však mnoho otazníků a některé indicie dokonce naznačují, že chtěl Justin Harris (33) svého syna zabít schválně!

Američan Harris z Atlanty vzal svého krásného syna 18. června před prací na snídani. Poté ho umístil ve svém voze do sedačky, která byla umístěna uprostřed zadního sedadla. Ve zpětném zrcátku ho tak musel neustále vidět.

Když dorazili ve voze před budovu firmy, kde Harris pracuje jako webový designér, neumístil malého Coopera do denní péče o děti, která v práci je, ale nechal ho sedm hodin v rozpáleném autě. Chlapeček umíral děsivou smrtí.

Mezitím si ale Harris stihnul v práci vyměnit sexuálně explicitní zprávy s několika ženami a dokonce jedné nezletilé dívce. Nechyběly ani nahé fotky. Coopera si v zaparkovaném všimli kolemjdoucí. „Co jsem to udělal?“ křičel Harris poté, co vyběhl z budovy a snažil se svého syna oživit.

Nepovedlo se. Když na místo přijeli policisté, okamžitě mu nasadili pouta a zatkli ho. Harris skončil ve vazbě bez možnosti propuštění na kauci. Obviněn byl ze zanedbání péče a týrání dětí.

Dosavadní vyšetřování ukázalo, že manželé Harrisovi měli finanční problémy. Sám otec měl na kartě dluh 80 tisíc korun. Policisté prošetřují, zda syna nenechal v autě schválně. V sedačce ho totiž musel vidět.

Po zabavení rodinného počítače se ukázalo, že Leanna Harris (30) na internetu hledala, jak dítě v rozpáleném autě zemře. Není však jasné, zda tak učinila po synově smrti, nebo až po ní. Stejně děsivou věci přitom hledal na internetu i otec. Že by smrt chlapečka naplánovali společně? Matka podle policie však podezřelá není.

egyptanka ( 9. července 2014 10:08 )

Tohle nikdy nepochopím.

Zobrazit celou diskusi