Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Jachtařka byla prý svědkyní zkázy letu MH370: Viděla jsem hořící letadlo, tvrdí

Autor: shp - 
3. června 2014
17:20

Svědectví ženy z Liverpoolu přináší jiskřičku naděje pro příbuzné pasažérů ztraceného letu MH370! Žena se plavila na jachtě se svým manželem Marcem Hornem (50) a noční oblohu údajně rozzářil stroj v plamenech!

Katherine Tee (41) plula na své jachtě v Indickém oceánu a měla namířeno do thajského Phuketu. Událost popisuje takto: „Držela jsem noční hlídku. Viděla jsem něco, co vypadalo jako hořící aeroplán. Nemohla jsem tomu uvěřit, myslela jsem si, že jsem se zbláznila. Zdálo se mi, že za letadlem se táhne černý kouř.“

Svědectví Britky však přináší více otázek než odpovědí. Tak např. proč vše okamžitě nenahlásila a čekala až do června? Proč okamžitě nevzbudila svého muže a dalšího člena posádky, kteří údajně spali? A jak rozeznala černý pruh na noční obloze, který se táhl za letadlem?

Katherine ale trvá na svém: „Nad aeroplánem letěly další dva stroje v opačném směru. Říkala jsem si, že pokud opravdu vidím hořící letadlo, tak ho musí vidět i letadla nad ním a nahlásí to!“

Přesto zůstává nezodpovězena stále jedna otázka. Proč žena vše nahlásila až nyní? „S manželem jsme zkontrolovali GPS záznamy naší plavby a let MH370 se měl tehdy nacházet v dané oblasti. To mě přimělo k tomu, abych se přihlásila jako svědek,“ uzavírá Katherine.

Jestli se jedná o planý poplach nebo cenné svědectví, ukáže až řádné vyšetřování. Naděje však umírá poslední a příbuzní pasažérů se chytají každé indicie, která by jim pomohla zjistit pravdu o prokletém letu malajsijských aerolinií MH370.

ninga ( 3. června 2014 22:44 )

zato ta tvoje pi*a se plaví jen v neckách na Mácháči

bre-burda ( 3. června 2014 17:49 )

Pak se probudila a měla ruku v nočníku..! To je pro plavbu jachty natolik významná událost, že to musí být zaneseno v palubním deníku. Dáma chce být zajímavá. Co by neudělala pro svých deset minut slávy!

Zobrazit celou diskusi