Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

V Austrálii mají svoji Maddie: Chloe (3) unesli z pokoje, kde spala s rodiči!

Autor: so - 
11. dubna 2014
17:49

Unesli ji stejně jako Maddie a také je známé britské holčičce podobná. V Austrálii začal hon na člověka, který unesl maličkou Chloe Campbell (3). Ta usnula s rodiči a sestrami večer u televize a ráno už ji v domě nenašli.

Otec Chloe má představu o tom, kdo mu mohl dcerku unést. „Musí to být někdo z našich příbuzných nebo známých. Jen ti znají naše zvyky nebo to, kdo kde v domě spí,“ říká zdrcený otec Garth, zatímco jeho manželka Tammy je v tak špatném psychickém stavu, že není schopná opustit lůžko.

Jeho slovům přizvukují i policisté. V městečku Childers se 1500 lidmi se všichni znají a jakýkoli cizinec by okamžitě vzbudil pozornost. Nad domem Campbellů krouží vrtulníky, odlehlou a málo obydlenou oblast na jihovýchodě státu Queensland nepřetržitě prohledávají desítky hlídek se psy. „Zaměřili jsme se hlavně na okolní farmy a přehradu. Máme pod kontrolou nejbližší letiště a nádraží,“ uvedl policejní mluvčí.

Poprask začal ve čtvrtek před sedmou ráno, když dvě starší sestry (5 a 8) zjistily, že Chloe není v domě a zalarmovaly rodiče. Děti mají svůj pokoj, ale osudnou noc usnuly v obýváku s rodiči u televize. Australský tisk okamžitě začal přirovnávat ztracenou Chloe k Britce Madeleine McCann, která v roce 2007 jako tříletá zmizela z ložnice rodičů během dovolené v Portugalsku. Ačkoliv po ní pátral Scotland Yard i Interpol a vynořilo s několik slibných stop, Maddie se nikdy nenašla.

e.44 ( 12. dubna 2014 23:25 )

Taky si myslím. Když je v bytě malé dítě které už si dokáže otevřít dveře, je normální mít dveře stále zajištěné tak aby nemohlo samo v nestřežené chvíli odejít. Pokud se vrátila sama, je pravděpodobné že i sama odešla. Pokud by byly dveře zajištěné, nemohla by odejít a případně by se nemohl dostat dovnitř ani nikdo cizí.

mirunkas ( 11. dubna 2014 23:59 )

 chvala bohu,ze uz je doma,prcek

londynskypes ( 11. dubna 2014 21:08 )

ti v Portugalsku nespali flamovali nebo ji sami prodali

calexandra ( 11. dubna 2014 21:06 )

Uz je doma, vratila se sama....policie stale vysetruje co se stalo....

krejzinka ( 11. dubna 2014 20:30 )

A čím jako?? Že spali??

Zobrazit celou diskusi